onko rosa nopea piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

no otsikko jo kertoo onko rosa nopea piirtäjä

Kommentit (9)

Vierailija

Tämä on taas tälläinen turha topic ja tälläinen on jo olemassa: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/3/viestiketju/15/don_rosa/sivu/1 . Sielä voit kysellä kaikkea Rosasta. Ja tässä on pari paikkaa jossa voisit käydä: Ohjetopic Topicckien tekoon on tässä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to... . JA tässä on on topic missä voitte miettiä ydessä Topickia: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic_/sivu/1 . Ja jos sinulla on kysymyksiä netti sivuista käy täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky... . Olikohan tossa kaikki tarpeelliset paikat....... Modet voivat lukottaa tämän tai kaikki voivat jättää tämän topickin rauhaan niin että se häviää Topic mereen.

pappis voimaa, jo vuodesta 59.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: onko rosa nopea piirtäjä

AkuFace - 10.10.11 08:34 (ID 831785) En tiedä onko Rosa nopea piirtäjä. Jos näkisin kun hän piirtää niin sitten tietäisin.

Samat sanat. En ole ikinä nähnyt, kun Rosa piirtää.

-Markus Ankka, nyt kymmenen.-

Vierailija

No mäbä tiedän kosga se oli meidän olkkaris biirtämäs. Se biirs nimittäin es-tölkillä ja ainedda valui pitgin babereita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat