AA.fin NHL-liiga

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä on sellainen topic, jossa perustetaan oma NHL-joukkue ja seuraillaan sen pärjäämistä.

Jokaisella on käytössään virtuaalisesti yhteensä 500 000€ joukkueen kasaamiseen. Pelaajia saa varata eri kokoisilla virtuaalisummilla. PELAAJIEN PITÄÄ OLLA OIKEASTI OIKEASSA JA PELATA TÄLLÄ HETKELLÄ NHL-SSÄ. Varaustilaisuus päättyy tiistaina kello 22.00. Kun olet "varannut" jotkut 23 pelaajaa, sinun tulee huolehtia siitä, että joukkueesi junioripelaajien "pelaajapalkat" eivät ylitä 500 000 euron rajaa. Pelaajapalkat laitetaan itse. Jos jonkun käyttäjän joukkueen "pelaajapalkkiot" kuitenkin ylittää tuon summan, niin kyseinen joukkue hylätään aa.fi:n NHL-liigasta.

Nyt varataan 3 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 13 hyökkääjää.

Aa.fi:n NHL-liigaan mahtuu 14 joukkuetta sen perusteella, missä järjestyksessä on varattu. Jos jonkun käyttäjän joukkueen "pelaajapalkkiot" ovat yli 500 000 euron rajan, niin se / ne joukkue(et) hylätään kyseisestä IIHL-liigasta. Jos siis joukkueita joudutaan edellä mainitun syyn takia hylkäämään, sen jälkeen voi niin moni halukas koota oman joukkueen kuin mahtuu jotta liigassa olisi 14 joukkuetta.

Yksi kausi kestää kaksi kuukautta. Joka kuukauden jälkeen on kuukauden aluksi ensimmäisenä päivänä samanlainen varaustilaisuus. Poikkeuksena kausien pituudessa on tämä kausi, joka alkaa keskiviikkona 29.11.2011 ja päättyy marraskuun 30.päivänä 2011.

Pisteitä saa voittamalla toisia joukkueita. Joukkueelle keksitään oma nimi ja laitetaan sen NHL-joukkue myös näkyviin. NHL-joukkueen pitää olla oikea joukkue, ja tulokset katsotaan näin: Esim. jos aamies on valinnut joukkueekseen Bostonin ja hän pelaa Buffaloa vastaan, pelin "lopputulos" katsotaan joukkueiden viime kohtaamisesta. Pisteitä saa voitosta 2, tasapelistä 1 ja häviöstä 0.

Samaa pelaajaa ei voi varata kuin __yhden__ kerran. Kun joku on varannut jonkun pelaajan, et siis enää voi varata samaa pelaajaa sille kaudelle uudestaan, mutta seuraavien kausien aikana kylläkin.

Jäikö kysyttävää? Vastaan parhaani mukaan. Kehitysehdotuksiakin saa tarjota.

Lisään oman joukkueeni:

Maalivahdit:

Carey Price

Roberto Luongo

Miikka Kiprusoff

Hyökkääjät:

Daniel Sedin

Joe Thornton

Henrik Sedin

Martin St. Louis

Corey Perry

Steven Stamkos

Alexandr Ovetchkin

Jarome Iginla

Teemu Selänne

Henrik Zetterberg

Brad Richards

Eric Staal

Brad Richards

Puolustajat:

Lubomir Visnovsky

Niclas Lidström

Keith Yandle

Dustin Byfuglien

James Wisniewski

Tobias Enström

Christian Ehrhoff

Joukkueen nimi: Seattle Wonders

NHL-joukkueen nimi: Washington Capitals

Palkat tulee myöhemmin.

Kommentit (4)

Vierailija

Lainaus:
Re: AA.fin NHL-liiga

SuperÄijä - 25.10.11 09:32 (ID 837302)

Päätit Simppu sitten kopioida Donald-91:n aloitusviestin kokonaan sanasta sanaan. Paitsi että muutit sanan "Sm-liiga" tilalle "NHL". Oletko nyt tyytyväinen? Mitä tällä saavutit?

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/25781/aa_fi_n_sm_...

Ainakin yhden entistä kiinnostuneemmaan osallistujan... eli minut!

Kokoan joukkueeni viikon aikana, Simppu!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat