Asuisitko Ankkalinnassa vai omassa maa:ssa.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Missä siis asuisit, Ankkalinnassa vai omassa maassasi. Itse kyllä asuisin Ankkalinnassa ja ehkä Mummon kanssa koska hän tekee ihania piirakoita ja sun muita. Joskus tarinoiden keskellä kun katson Mummon leivoksia niin tulee nälkä jostakin syystä BD. Mutta kysymys kuuluu että asuisitko Ankkalinnassa vai missä sinä nyt lienetkin koneen ääressä, esim. nyt BD.

Edu Online

Kommentit (13)

Vierailija

En haluaisi asua omassa maassa enkä Ankkalinnassa... Tai no, Ankkalinnassa voisi käydä kyläilemässä...

Mutta mieluiten asuisin ihan kotimaassani, Suomessa.

-Markus Ankka-

Vierailija

En nyt tiedä, sanotaan että: en.

Perustelut:

Kaikki vaaralliset olennot, örkit ja noidat, velhot ja mitä vielä lieneekin on siellä Ankkalinnassa. Ja jos asuisin Ankkalinnassa asuisin, Mummon tai Pellen luona. Mummo osaa tehdä leivoksia ja Pelle keksintöjä, joita voin vielä tarvita.

-Kultaparralla on kultainen parta

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Asuisin ehkä mieluiten Ankkalinnassa, täällä Suomessa asuminen ei aina ole mukavaa ja joskus sen sijainti jopa hieman ärsyttää. Ankkalinnassa oli hienoa asua ja ehkä Calisotan osavaltion ilmasto sopisi minulle paremmin. Lisäksi olisi hienoa päästä Roopen ja poikien mukaan jonnekin matkalle. Minusta voisi ehkä olla apua Roopelle. Tietysti myös maksaisin matkakulut, jos se on mahdollista. Haluan asioida Roopen hänen kanssaan sivistyneesti ja rauhallisesti. Haluaisin myös pitää hauskaa Akun ja Ankanpoikien kanssa ja viettää myös aikaa muidenkin Ankan sukuun kuuluvien kanssa. Ja tietysti myös Iineksen ja Pellen kanssa. Hehän eivät kuulu sukuun, vaan ovat ystäviä.

Vierailija

Ankkalinnassa, sillä täällä Suomessa on aika rauhallista kun taas Ankkalinnassa voisi seikkailla Tuplanollan kanssa tai liittyä PAM:iin (Päihitämme Avaruuden Muukalaiset) tai jotain vastaavaa.

Vierailija

Olisi kiva tavata Aku Ankka oikeasti, muttei ole. Pitää matkustaa yli triljoonien (Roopen summatkaan ei voita näitä numeroita) matkan päästä olet Ankkalinnassa (jota ei ole olemasta:]).

-Kultaparralla on kultainen parta

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

"Omassa maa: ssa" Peruna pärisee, vai olenko juntti? Eikö perunaputre/Mac Ducky/PottuTheGod keksinyt tä:män. Olen:ko minuu: Den oikeassa?

Asuisin jossain ranskassa, suomi on liian rasistinen maa minun makuuni.

Cammi
Seuraa 
Liittynyt17.6.2010

Asuisin varmaan Ankkalinnassa. Täällä ei koskaan tapahdu mitään jännittävää. (Tai no, minulle on kyllä tapahtunut vähän kaikenlaista...) ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat