Don Rosa taidetta myytävänä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En keksinyt tälle parempaakaan paikkaa ja toivottavasti tämä on keskustelualueen sääntöjen mukainen viesti?

Eli Huuto.netistä löytyy jos kiinnostaa alkuperäinen Don Rosan tekemä tussaus nimmarilla. Don Rosa fanilta toiselle Don Rosa fanille. Onnea huutoon.

PS. toivottavasti tämä viesti on ok eikä tulkita spammaamiseksi/mainostamiseksi? Muistelen vain kun itse aikanaan aloitin keräämään Don Rosan taidetta ja kun oli todella hankala löytää tussauksia niin olisin ollut oikein iloinen jos näitä olisi mainostettu jossain... sitten tuurilla aloin törmäämään oikeisiin ihmisiin ja "hanat aukesivat" :)

Kommentit (6)

Vierailija

Ei Huuto.net kuulu tosiaan AA:n sivuille .Tosin ankan sivuilla voi kysyä mistä Rosan taidetta saisi.

-Duckeli-

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Lainaus:
varamodeilija:

Eli nämä Huuto.net asiat voi jättää muualle, koska nämä on Aku Ankan nettisivut.


Kuten sinä jo mainitsitkin nämä ovat (tai oikeastaa sanoit "on" mutta luulen sinun tarkoittaneen että nämä ovat) Aku Ankan nettisivut. Toisin sanoen: Täällä on ensisijaisesti tarkoitus keskustella Aku Ankasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Vaikkei tietenkään tule olettaa kaikkien ihmisten tietävän kuka Don Rosa on, on silti täysin perusteltua olettaa Aku Ankan nettisivuille rekisteröityneen tietävän kuka hän on. Mutta minäpä voin kertoa kuka hän on; hän on Aku Ankka -piirtäjä. Eli hänen piirroksensa liittyvät Aku Ankkaan mitä suurimmassa määrin.

Joten perustelullasi "koska nämä on Aku Ankan netisivut" ei lähtökohtaisestikkaan ole pohjaa. Ylipäätänsä aina kannattaa tarkistaa onko käyttämillään argumenteilla mitään pohjaa, tai että ovatko ne suoranaisia argumentointivirheitä.

Ja on aika härskiä varamodeilla, ja sen jälkeen laittaa viestiin tään sivuston ulkopuolelle johtava linkki. Kannattaa vähän miettiä millainen toiminta on oikeasti järkevää ja millainen ei.

Vierailija

Toi linkki pois niin hyvä on.

Ja ***** haluisin tollasen sen ite tekeän piirustuksen ja sigi viel kaupan pääl.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat