Kenen hahmoista on hyvä tarina tehty?

Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Olemme varmasti kaikki kuulleet puhuttavan, kuinka jokaisella on oma suosikkipiirtäjänsä tai siitä kuka on paras akkarihahmo.

Vaan erästä taskaria lukiessani mieleeni tuli viedä tämä asia uusiin ulottuvuuksiin ja sen seurauksena syntyi "Kenen hahmoista on hyvä tarina tehty?" -topic. Tässä topicissa voimme vapaasti keskustella siitä kenen piirtäjän hahmoista erityisesti pidämme, sillä aina ei välttämättä ole heti selvää, että pidämme ykkösinä suosikkipiirtäjiemme kaikkia hahmoja.

Esim.

Käyttäjä 1: Barks on minulle ehdoton ykkönen kun piirtäjistä puhutaan, mutta pidän enemmän kuitenkin Rosan Aku-versiosta... (perustelut)

Käyttäjä 2: Unelmieni akkaritarinassa esiintyisi Frecceron Aku, Rosan Roope, Leonin Pelle jne.

Käyttäjä 3: Kyllä, kyllä. Rosan Roope on ihanan vivahteikas ja jotenkin maaläheinen hahmo, että hänestä pidän itsekin. Kenen ankanpojista seuraava mahtaa muuten pitää?

Täällä voitte kertoa omista lempihahmoistanne ja ylipäätään muistakin hahmoista ja erityisesti siitä kenen piirtäjien tarinoissa haluaisitte hänet nähdä. Voimme vapaasti yhdistellä omia hahmopiirtäjä mieltymyksiämme muitten mielipiteisiin, valottaa omia ankkamuistoja eri piirtäjien tuotosten kautta, kysyä muitten mielipiteitä heidän hahmonpiirtäjäsuosikeista, kertoa oman unelmien tarinan hahmovalikoimasta jne.

Toivon, että topic saa asiallista kannatusta ja että tajusitte tämän ehkä hiukan sekavan aloitusviestin idean. Voitte käydä myös katsomassa ensimmäisen ideanesitykseni tästä topicista Topic?-topicissa, sivulla 64 ja ensimmäinen viesti, Olen myös toki avoin kehittäville topicin parannusehdotuksille.

Idea on mielestäni hyvä enkä hakurupeaman jälkeen löytänyt toista tämän kaltaista joten sanon teille vain, että vastailun ja kerronnan iloa.

("Mick McD") :]

Kommentit (5)

Vierailija

Lainaus:
Re: Kenen hahmoista on hyvä tarina tehty?

krisse 10 - 09.11.11 09:46 (ID 842814)

Tykkään don rosan Roopesta nuorena. Se on vaan niin hyvä

Samat sanat mutta Rosan ankanpojat ja Aku on myös hyviä!

Vierailija

Itse pidän eniten Barksin ja Gavazzanon Akusta, Rosan Roopesta, Rosan Ankanojista, D´lippoliton Hannusta, Gavazzanon Touhosta, Frecceron ja D'liipoliton Taikaviitasta, Mangiatordin,D'lippoliton ja Frecceron Tuplanollasta ja Kia K, Gottferdsoinin, Murryn, Scarpan ja Gavazzanono Hessusta ja Mikistä sekä Barksin Kultusta.

Siinä oli nyt muutama.

-Make

Vierailija

Don Rosa on niiiiin ihQu :---) eivaa. ihan tosi hyvä musta niinkus kirjottajana ja piirtäjänä. AARGH, myös siitä että rrrrakastan Roopee nuorena :3

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Kenen hahmoista on hyvä tarina tehty?

Turbotupu - 11.11.11 01:27 (ID 843060)

Lainaus:
Re: Kenen hahmoista on hyvä tarina tehty?

krisse 10 - 09.11.11 09:46 (ID 842814)

Tykkään don rosan Roopesta nuorena. Se on vaan niin hyvä

Sama :)

Samat sanat mutta Rosan ankanpojat ja Aku on myös hyviä!


Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat