Ylläpito, herää!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluan osoittaa mielipiteeni jollain tavalla, nyt se on tämä. Mielipiteeni on osoitettu ylläpidolle.

Tämä nettisivu kaipaa uudistuksia. Olen varma, että suurin osa käyttäjistä toivoo uudistuksia. Viimevuotisen koodinmurron seurauksena käyttäjämäärä lisääntyi selvästi. Mutta sekään ei ollut pysyvää. Lukijablogit olivat sitä minkä takia täällä sivuilla olemme, Aku Ankan. Ja lukemisen. Täällä sivuilla ei ole muuta kuin tekstiä. Ja sitten tulee uusi juttu, jossa saamme lukea lisää. Ei hyvää päivää. Kuinkakohan moni on toivonut Viikon Aktiivisimmat -listan poistamista. Siinäkin varmasti suurin osa. Kokous nettisivujen hyväksi -topic oikein pursuaa hyviä uudistuksia. Mutta ei. Ei uudistuksia. Miksi käyttäjät halusivat, että eiliset spämmit olisivat lisätty AA.fin legendoihin? Koska sekin oli muuta, kuin normaalia arkea. Olen niin ääriä myöten täynnä sitä, että tulen sivustolle, katson muutaman uuden spämmitopicin, jota on tehty, katson vanhat topicit ja saatan ehkä vastata muutamaan niistä. Eilen olin aivan täpinöissä, kun jotain tavallisesta poikkeavaa tapahtui. Nyt sekin on ohi, eikä hyvät moderaattorimme voineet jättää mitään muistoksi tästä edes hieman normaalista poikkeavasta tapahtumasta. Kiitos siitä uudistuksesta, että sivusto sai modemme. Ilman heitä, olisitte entistä pahemmassa pulassa. Ylläpito, miksei mitään tapahdu? Ymmärrän, että olette normaaleja ihmisiä ja teilläkin on sama arki, kuin muillakin, mutta kaikella riittää hetki aikaa miettiä uudistuksia nettisivulle. Eikä niitä oikeastaan tarvitse edes miettiä, sillä muutamat ahkerat käyttäjät ovat jo niitä listanneet. En tiedä, kuinka monta ihmistä ylläpitoonne kuuluu, mutta luulen, että riittävästi muutamaan uudistukseen. Nightwishin kappale, mahdollisuus lukea akkaria netissä. Ei ole varmasti tarvinnut paljoa aikaa. Pistäkää likoon hetken enemmän, niin tuloksena voi olla jotain todella hyvää, jonka tyydyttää myös tämän sivuston käyttäjäkaartin.

Kiitos.

Mikäli et ole kanssani samalla kannalla; kerro mitä mielessäsi liikkuu.

>XRoke>

Kommentit (10)

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
DOT: Koko aloitusviesti on täyttä asiaa (luen sen sitten myöhemmin), mutta ei ylläpito täällä mitään noteeraa jos sitä yrität. Me ja meidän mielipiteemme on heille vain heliumia.


Komppaan

Onko muuten aina pakko tehdä uusi topic tästä aiheesta? Näitähän on jo kymmeniä. Eikä tälläiset auta mitään, pikemminkin vain suututa modet :/ Totuus.

//: Pitää näemmä sullekkin selventää että Ylläpito/Toimitus ei hoida uudistuksia, vaan ne koodarit joilla on muitakin tekemisiä.

Foorumin tylsin mies.

Vierailija

Lainaus:
Re: Ylläpito, herää!

cxv - 24.11.11 07:17 (ID 847644) //: Pitää näemmä sullekkin selventää että Ylläpito/Toimitus ei hoida uudistuksia, vaan ne koodarit joilla on muitakin tekemisiä.

Tietääkseni koodarit kuuluvat ylläpitoon. Yhteistyössä ylläpidon kanssa he kuitenkin ovat. Ja myös koodarit ovat normaaleja ihmisiä.

>XRoke>

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Tietääkseni koodarit kuuluvat ylläpitoon. Yhteistyössä ylläpidon kanssa he kuitenkin ovat. Ja myös koodarit ovat normaaleja ihmisiä.


Juu-u, mutta tuskin hekään ovat munat tulessa nörttäämässä mitään uudistuksia?

Foorumin tylsin mies.

Vierailija

Lainaus:
Re: Ylläpito, herää!

cxv - 24.11.11 07:30 (ID 847655)

Lainaus:
Tietääkseni koodarit kuuluvat ylläpitoon. Yhteistyössä ylläpidon kanssa he kuitenkin ovat. Ja myös koodarit ovat normaaleja ihmisiä.


Juu-u, mutta tuskin hekään ovat munat tulessa nörttäämässä mitään uudistuksia?Kyllä heiltä pitäisi sen verran ammattitaitoa löytyä, ettei siinä kovinkaan kauaa kestä. Vapaa-aikaa löytyy kaikilta.

>XRoke>

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Koko aloitusviesti on täyttä asiaa (luen sen sitten myöhemmin), mutta ei ylläpito täällä mitään noteeraa jos sitä yrität. Me ja meidän mielipiteemme on heille vain heliumia.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Koettakaahan nyt oikeasti yrittää käyttäytyä. En ala todellakaan tuollaisen sotkemisen kohdalla katsella olisiko viestissä kenties jotain asiaakin, vaan viesti lähtee välittömästi poistoon. Koettakaa aikuistua. : (

// Ajattelitko pajauttaja kenties, että kun tarpeeksi kovasti kiusaa käyttäjämodeja, niin ylläpito alkaa tehdä jotain? Me käyttäjämodethan emme voi tälle sivustolle tehdä yhtään mitään, joten olisitteko kilttejä ja ette turhaan kiusaisi meitä. Siitä kun ei ole mitään apua kellekään.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
xx-roope-kerälijä: Miksi käyttäjät halusivat, että eiliset spämmit olisivat lisätty AA.fin legendoihin? Koska sekin oli muuta, kuin normaalia arkea.


Halleluuja. Mitähän kuvittelet keskustelufoorumin arjen olevan? Ei kummallisuuksia tapahdu joka viikko, vaan valtaosa ajasta on normaalia jutskailua. Extreme-elämyksiä kannattanee hakea muualta. Spämmi ei koskaan ole perusteltua, ei edes kersajoukon tylsistymisellä.

Lainaus:
Nyt sekin on ohi, eikä hyvät moderaattorimme voineet jättää mitään muistoksi tästä edes hieman normaalista poikkeavasta tapahtumasta.


Spämmääminen ei ole tapahtuma. Ei monumentteja jätetä keskustelijoita häiritsevälle roskalle.

Lainaus:
Ylläpito, miksei mitään tapahdu?


Et tiedä, mitä tapahtuu, kun näet vain sen mitä sivustolla on esillä.

Koska avausviesti on pelkkää tilitystä ja ylläpitoon otetaan yhteys palautteella, en näe syytä pitää ketjua auki. KNH on edelleen elinvoimainen vastaanottamaan oikeaa palautuskeskustelua (ja hieman niitä tilityksiäkin), tuskin tämä aihe tarvitsee taas yhtä topicia.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/7427/kokous_nettis...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat