Kauhu vai Romantiikka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tässä voitte kertoa jotain teidän jutuista jotka liittyvät kauhuun tai romantiikkaan ja voitte äänestää kumpi on kivempaa

Kommentit (6)

Vierailija

Minulle kävi niin että olin kaverini kanssa pihalla syyslomalla kello 24:00 ja oli säkki pimeää ja minun kaverini törmäsi puuhun ja se rupesi itkemään juoksimme lopulta kotiin.

Vierailija

Olin mun serkulla Haminassa, ja se kertoi, että niillä kulmilla on asunut, tai asuu joku oikein hämärä tyyppi, ja kun mentiin kotiin sieltä mä en meinannut saada enää unta. Ja olihan siellä vielä pimeää.

-Duckeli-

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Kauhu on kivempaa

Olin kerran veljen kaa teltassa metässäc yöl ja satuttii salaa kattoo blair witch project. Sitte veli oli unohtanu kännykän ja jouduttii kulkee joskus keskiyöl kolme kilsaa metän keskel ku mentii kotii :O sitte piti palata viel telttaa säkkipimees metäs.. arvakkaaa meenkö enää ikin enää mettää

Ankkaiisalmelainen
Seuraa 
Liittynyt1.12.2013

Tämä on tuttu juttu niille jotka Iisalmessa asuu. Täällä asuu siis sellainen jännä nainen joka usein nähdään kun se on menossa jonnekkin kauppaan tai vastaavaan. Sillä on aina samat vaatteet ja ne on sellaiset vähän nukkavierut. Ei se nainen mitenkään vaarallinen ole,mutta sillä nyt ei vaan näytä olevan ihan muumit laaksossa. Kerran sitten kaverin kanssa oltiin kesäyönä ulkona ja se nainen tuli vastaan. Arvaa pelottiko. 

Owls are not what they seem.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat