Mitä mieltä olet Don Rosan piirrostyylistä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette Don Rosan piirrostyylistä? Minusta Don Rosa on yksinkertaisesti PARAS. :) :) :) :) :) :) :) 8) :D :D :D

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ankraaja kirjoitti:Mitä mieltä olette Don Rosan piirrostyylistä? Minusta Don Rosa on yksinkertaisesti PARAS. :) :) :) :) :) :) :) 8) :D :D :D

Niinpä!

Vierailija

Paras tyyli minkä olen ikinä nähnyt edes Barks ei yllä samalle aalto pituudelle, kuin Don Rosa.

PS Yksityis kohdat ovar upeita!

Vierailija

Rosan piirrostyylissä se TYYLI tekee siitä hyvän. Myös tekninen puoli on kohdallaan. 80-luvulla oli toisin. Nykyaikanakin hänen piirrostyyli on melko huonoa. Yksityiskohtien määrä peittää virheet alleensa. Mikäli kaikki tarpeeton yksityiskohta poistettaisiin jostain uudesta Rosan tarinasta, olisi tarinan jälki todella surkeaa.

Kokeneet Disney-harrastajat eivät Rosan jälkeä liiemmin arvosta. Jotkut pitävät Rosaa jopa huonoimpana Disney-piirtäjänä. Eräässä huonousäänestyksessä kahdestakymmenestäkuudesta ehdokkaasta Rosa on jaetulla nelossijalla voittaen huonoudessa jopa Bernadon. Äänestyksessä uskon ainoastaan siihen, että Rosan kuuluisi olla listalla, mutta hänen pitäisi olla vähiten ääniä saaneiden joukossa (huonousäänestyksessä siis).

Rosa piirtää hyvin, mutta onko hän hyvä piirtämään Aku Ankkaa, jos vertaa joihinkin muihin mestareihin?Mielestäni hän piirtää todella hyvin, mutta ihmettelen samalla, miten mielipiteet jakautuvat kokeneiden harrastajien ja harrastelijoiden kohdalla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat