apple mac vai HP

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuten otsikossa apple vai HP omasta mielestäni HP koska se on helppo käyttöisempi ja muutenkin toimivampi kone.

PS.perustelkaa vastauksenne.

Kommentit (13)

sepittäjä
Seuraa 
Liittynyt14.6.2010

Täh? Miten joku voi edes sanoa että windowsit ois jotenkin helppo käyttösempiä? Macit on 100% parempia kuin HPt. Ja kummat on sitten helppo käyttösempiä? No Macit tietenkin. Virusturva, nou hätä painan vain nappia ja virusturva on käytössä. Tai oikeastaan edes sitä napin painallusta ei tarvita. Jotkut lapset saattaa luulla, että Macit on siksi huonoja, että niihin ei käy CD-romput. Macissa voikin ladata koneelle pelejä App storesta. Sieltä saa esim. maksua vastaan Black opsin tai lego Harry Potterin. Sitä paitsi sinä et ole edes välttämättä vielä kokeillut kaikkia Macin mukavuuksia. Kuten 100x nopeammasti toimivat ohjelmat ja muut. Eikä niihin tarvitse päivittää koko ajan niitä verkko ja virus juttuja. Eli Macit on (huomattavasti) parempia.

-Kävi niin hassusti, että…

DuckBox 360
Seuraa 
Liittynyt13.3.2011

:E Macit vai HP:t parempia? Eiköhän se riipu siitä koneesta ja sen komponenteista eiköäniinkään siitä merkistä.  Ja riippuu onko itsekoottu kone vaiko valmiskone,joka vaan tilataan. Toki maccia ja HP:ta voi sitenkin vertailla että macissa on OS X ja HP:ssa joku windows yleensä. Itse kannatan HP:ta koska windows on tuttu jo ennestään ,ja on todella helppokäyttöinen. 

Epäilen muuten että käyttäjä "Vesiposti" on D10:n (Daniel10) omistama käyttäjä,sillä Vesipostia näkyy lähes poikkeuksetta aina myötäilemässä D10:n topicceja,ja viestejä,ja Vesiposti dissailee jatkuvasti D10:n "vihamiehiä".
haista kakka t:kikki hiiri

Vesiposti
Seuraa 
Liittynyt4.6.2014

HP:n tietokoneet ovat huonoja, sisäinen muisti on aika pieni ja ulkonäkö on aika ruma. HP on myös  turhan kallis, jostain tyhmästä romukasasta jotain 700€ (en nyt muista tarkkaa merkkiä). MAC maksaa paljon enemmän (1200€) Mutta hintansa arvoinen.

MAC voittaa, ja eiks tää vittu pitäis laittaa Vs topiciin, saatana soikoon kattokaas :)

roberthansen
Seuraa 
Liittynyt1.7.2014

Tässä pitää tietää että kaikki muut OS:sät on ihan kamalia, paitsi windows. Eli HP voittaa, mutta en todellakaan suosittele ainakaan HP:n läppäreitä. Niitten viilennystekniikka on siinä mallissa että koneen ostetuista tehoista on parin kuukauden päästä jäljellä puolet, ja puolivälissä kovalevyn poksahukseen menossa.

Parhaita läppäreitä valmistaa Asus ja MSi. Itellä nykyään MSin läppäri, muttei oo kauheemmin tullu käytettyä kun menin Ubuntun lataamaan :D

))

Ganducka
Seuraa 
Liittynyt26.7.2014

Macit ja HP:n tietokoneet ovat kaikki täyttä kuraa.

//Eihh, olisi pitänyt katsoa päivämäärät, tämä olikin vanhentunut :/

Tässä on allekirjoitus. En keksinyt mitä kirjoittaa siihen.

Ton Roza
Seuraa 
Liittynyt19.11.2010

oon eri mietkä ku siika, asus o paras!!!!!!!!!1111111111

#kirjoituksen ulkoasuun kannattaa keskittyä. Ei se riitä, että itse pystyt lukemaan, vaan se, että muut voivat lukea sitä. Muille sen viestin loppujen lopuksi kirjoitat...

On se hurja. On se hurja kaveri.

käyttäjä-4231
Seuraa 
Liittynyt2.12.2013

Kysymys on täysin älytön. Mac on aina ollut Windowsia valovuosia edellä ominaisuuksissa, helppokäyttöisyydessä, kaikessa muussa paitsi hinnassa. Jos Mac on liian kallis, suosittelen Linux käyttöjärjestelmää johonkin halpaan vehkeeseen.  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat