Disney Treasures: Chronological Donald Vol. 4

Seuraa 
Liittynyt11.9.2008

Olivat eräässä levy/DVD-kaupassa sitä mieltä että neljättä Donald DVD-piirroskokoelmaa ei ole rantautunut suomeen, vaikka sen on kuitenkin maailmalla julkaistu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney_Treasures:_Wave_Eight#The_Chron...

Vastailkaahan jos olette törmänneet kyseiseen julkaisuun. Haluaisin tietää tilaanko tuon ulkomailta vai onnistaisiko lähempääkin.

Kommentit (8)

Vierailija

Minä ymmärsin, enkä itsekään ole törmännyt 4 osaan kyseisestä DVD-sarjasta. Harmi ettei sitä suomen maalta löydy :( olisin voinut vaikka ostaakin.

JukkaMicael
Seuraa 
Liittynyt11.9.2008

Lopulta tilasin tämän USAsta, hintaa oli melkoisesti mutta mitäpä ei keräilijänä tekisi harvinaisuuksiensa eteen.... Tavallisessa pohjoismaalaisessa dvd-soittimessa ei pyörinyt maakoodin takia, mutta millä tahansa dvd-asemalla mainiosti joten nyt onpi koko Donald klassikkosarja 1-4 viimein hallussa! 

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kelpaisi meikällekin. Pitäisi hommata koko sarja niin pääsisi tykittelemään loistavia animaatioita. Noiden parissa kun tuli kasvettua.

Foorumin tylsin mies.

Långben
Seuraa 
Liittynyt2.8.2014

Ne ensimmäiset osat ovat kuitenkin heittämällä parempia, ettei sen suhteen tuo oli merkittävä tuo nelonen. Tietenkin keräilymielessä hieno kappale olisi.

Joh joh, jukra!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat