Matami Mimmi vai Palle Pulppu?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kysyn vaan...

Kommentit (9)

Vierailija

Mitä järkeä notaa näin turhia topiceja?Tämä on tehty vuonna 2008, eikä tähän ole vatattu kertaakaan, paiti nyt sinä, seikkailu roope.Mutta mitä järkeä ihan oikasti nostaa parin vuoden vanhoja topiceja?

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Jep ei ole mitään järkeä nostaa näitä turhia turhia topiceja, jotka on tehty vuonna 2008 ja niihin ei ole vastattu kertaakaan. Matami mimmi on parempi mielestäni. Tässä vähän tietoa hänestä:

Matami Mimmiä on Aku Ankka -lehtien tarinoissa esiintyvä noitahahmo. Matami Mimmin ensiesintyminen oli Disney-elokuvassa Miekka kivessä.

Toisin kuin virkasisarensa Milla Magia, Matami Mimmi kuvataan sarjakuvatarinoissa useimmiten hyväntahtoiseksi, joskin ilkikuriseksi hahmoksi. Ensimmäisissä tarinoissaan Mimmi saattoi jopa auttaa Milla Magiaa, mutta luonne muuttui hyvin nopeasti nykymuotoiseksi. Nykyisin hän esimerkiksi estää Karhukoplaa tekemästä rikoksia ja auttaa joskus jopa Roopea rikollisia vastaan. Mimmi pukeutuu lilaan mekkoon ja hänellä on harmaat hiukset. Hän on myös välillä vähän höpsö.

Matami Mimmiä voi nähdä Aku Ankan taskukirjoissa, mutta aina ei Mimmiä taskareistakaan löydä, mutta Aku Ankka ekstrassa voit löytää Matami Mimmin useammin. Nykyisin Mimmiä piirtää todella paljon piirtäjä Bernado.

Matami Mimmin ystäviin kuuluu muun muassa Hekla Velho. Mimmillä on myös lemmikkinään kissa nimeltä Rapsu. Eräässä tarinassa Mimmi oli tulisesti rakastunut Mustakaapuun.

~JKP

Vierailija

Tälläiset topicit ovat mielestäni todella turhia.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/11605/vs_topic

Siinä linkki vs-topiciin, sinne jatkossa tälläiset.

Ja mielestäni on myös aika turhaa myös se, että aika turhassa topicissa sanotaan: Topic lukkoon. (Tai jotain vastaavaa. Ikävkyllä itsekkin tee niin nyt.) Voi painaa linkkiä: Ilmoita asiaton viesti. Ihan nyt vain huomautan.

Ja jottei tulisi nyt suunnilleen silkkaa spämmiä, niin vastaan, että Matami Mimmi, koska Palle Pulppu on hidas tylsimys.

~Ankkatieturi - Aina ankkailenmassa

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat