Äänestys paras Aku-tarina

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

minä äänestän: Kuka olen vai olenko kukaan?-tarinaa.(huom:lasken äänet lopuksi)

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Vaikea kysymys.Kirje kotoa ja Barksin tarinat ovat hyviä, mutta paras on Barksin Kultainen kypärä.Siinä kuvastuu ihmisten ahneus ja vallanhimo ja se tekee siitä tarinasta parhaan.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Mää äänestän sitä tarinaa missä Aku on yhtäkkiä ristisanatehtävämestari siinä lopussa Aku ei tiedä mikä on vimpan ristikon vimppa vastaus ja se oli MARGARIINI.Voisiko joku kertoa ystävällisesti missä Aku Ankka lehdessä tämä tarina oli.Oli joissakin vuosien 2000-2003 välillä

Vierailija

"Kultainen kypärä" on aika hyvä, samoin kuin "onnellinen laakso" ja "takaisin xanaduun" sekä "pysäihtyneisyyden aika", yhtä ainoaa tarinaa en osaa päättää.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkarock kirjoitti:Mää äänestän sitä tarinaa missä Aku on yhtäkkiä ristisanatehtävämestari siinä lopussa Aku ei tiedä mikä on vimpan ristikon vimppa vastaus ja se oli MARGARIINI.Voisiko joku kertoa ystävällisesti missä Aku Ankka lehdessä tämä tarina oli.Oli joissakin vuosien 2000-2003 välillä

Joo tuo on hyvä tarina, en muista nimeä/lehteä.

Vierailija

Äh, parhaat tarinat ovat sen verran tuntemattomia, että ne voivat saada vain yhden äänen. Etsintäni on vielä käynnissä, mutta muutamien Rosa- ja Barks-tarinoiden lisäksi vain yhdelle tarinalle antaisin täydet pisteet ja se on Charlie Martinin ja Colomerin "TASOSY" (enpä kerro mistä julkaisusta. Tarinassa on tunnetta ja se on hauskakin. Moni on varmaan sen lukenut, mutta sitä tuskin harva erityisemmin muistaa jälkeenpäin. Se on tavallinen johtosarja muiden joukossa. Tässä on kuitenkin jotain erikoista, joka vetoaa minuun. Mitätön joihinkin muihin verrattuna, mutta, he jotka näkevät suoraan Ankka-tarinoiden sieluun, tässä on ainesta ja potentiaalia. Ulkoa päin kovaa kuin kivi, mutta sisältä untuvaa ja kristallia. Parhaat Ankka-tarinat omaavat draamaa, ne iskevät tunteella. Vahvat tunteita herättävät tunnelmaluokat, tarinat, joissa on niin tarinapuolella kuin piirrospuolellakin tapahtumia, osia, jotka herättävät tunteita. Jos niitä on oikeassa suhteessa ja monipuolisesti, sellainen tarina on laadun huipulla. Tunnelma, se tekee mistä vain tarinasta hyvän. Guido Martinalla on muutama älyttömän hyvä tarina, jotka ovat tarinallisesti melko sekavia, yliampuvia ja köyhiä, mutta niissä on tunnelmaa. Sama homma Barksilla ja Rosalla. Heidän tarinoissaan on niin paljon hyvää. Harva valitsee tunnelmien pohjalta jonkun tarinan hyväksi. Se näet tapahtuu lukijan tietämättä. Hyvästä tarinasta jää hyvä mieli. Syitä on monia, mutta aina, vaikkei sitä tunnistaisikaan tai huomaisi, tunnelma on aina osallisena tarinan laadun kanssa. Aina ei tarinoita pidä katsoa tarinallista laatua silmällä pitäen. Tärkeintä on se, millä lailla tarinan itse näkee. Fiilispohjalta siis: TASOSY.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat