Pidemmät vai lyhyemmät artikkelit?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Onko kivempi kommentoida pitkiin vai lyhyisiin artikkeleihin? Tykkään itse lyhyistä koska ei tarvitse mennä katsomaan artikkelin viimeiselle sivulle, että puhutaanko jostain muusta asiasta kuin ekalle sivulla.

Kommentit (15)

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Keskusteluissa katson milellään niitä joiden viestimäärä päättyy numeroon 0. Niissä ei tarvitse kaivaa tolkuttoman paljon sivuja. Toisaalta se on yksi ja sama onko se pitkä vai lyhyt jos vain sisältö on kohdallaan.

Sisältö on tärkein, ja sellaiset jotka ovat täynnä lyhyitä viestejä esim. joo ja niinpä ovat ärsyttävää lukemista. Pidän kuitenkin enemmän lyhyemmistä keskusteluista.

Vierailija

Lyhyemmät ehdottomasti, jaksan lukea vain pari ekaa sivua. Sitten jos puheenaihe on vaihtunu ja on jo kirjottanu niin hups. :D

Vierailija

Lyhyemmät ovat parempia, siis niin kauan kun ne lyhyitä ovat. Sitten on vielä pitkät artikkelit joihin vain täytyy vastata ja se on siinä, niin kuin tämä, tähän on helppo vastata vaikka tämä olisikin hieman pitempi kuin semmoiset kymmenen sivua.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Keskusteluissa katson milellään niitä joiden viestimäärä päättyy numeroon 0. Niissä ei tarvitse kaivaa tolkuttoman paljon sivuja. Toisaalta se on yksi ja sama onko se pitkä vai lyhyt jos vain sisältö on kohdallaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat