Paras Don Rosan tarina?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Itse pidän siitä kun Karhukopla varastaa Pelle Pelottomalta ajan pysäyttimen ja yrittää ryöstää Roopen rahat!

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

rosarules kirjoitti:cutty sarkin cowboykapteeni,hämäyksen hurrikaani ja eldoradon viimeinen valtias.

en olekkaan aivan varma, sillä on muitakin esim. culebran liikenero, mutta nä istä minä AINASKIN pidän.

Vierailija

Keinonen kirjoitti:Jos metsään haluat mennä nytt... ja EHDOTTOMASTI Uniajan urho(en ole aiva varma nimestä...)kuitenki se missä karhukopla pöllääsee pelleltä koneen millä pääsee roopen uniin ja toivovat saavansa roopelta tiedon kuinka hänen rahoihinsa pääsee käsiksi. Jos joku ei tiennyt niin se tarina on tehty erään fanin keksimän juonen perusteella. Se on milestäni todella hyvä koska siinä sekoitellaan roopen nuoruusvuosia todella taitavasti :)

ANTEEKSI sekoilin niemssä tosi pahasti! En siis tarkoita Uniajan urhoa vaan Unelmoiden läpi elämän

Vierailija

Jos metsään haluat mennä nytt... ja EHDOTTOMASTI Uniajan urho(en ole aiva varma nimestä...)kuitenki se missä karhukopla pöllääsee pelleltä koneen millä pääsee roopen uniin ja toivovat saavansa roopelta tiedon kuinka hänen rahoihinsa pääsee käsiksi. Jos joku ei tiennyt niin se tarina on tehty erään fanin keksimän juonen perusteella. Se on milestäni todella hyvä koska siinä sekoitellaan roopen nuoruusvuosia todella taitavasti :)

Vierailija

rosan tarinat on niiiiin hyvii, parhaat ehkä roopen nuoruustarinat, auringon poika, sammon salaisuus unelmoiden läpi elämän ja rahavirta

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat