kenestä don rosa on hyvä piirtämään?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kenestä don rosa on hyvä piirtämään?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Alkuperäinen kysymys oli, onko Don Rosa hyvä piirtämään, ja siitä olen vahvasti samaa mieltä, että hän on hyvä, mutta en ole varma, onko hän paras. Aluksi en tykännyt Rosan tyylistä, mutta sitten opin katsomaan hänen hauskoja yksityiskohtiaan ja aloin tykätä hänen koko tyylistään. Rosan tarinoiden juonet ovat aina olleet mielestäni hyviä tai jopa erinomaisia.

Vierailija

Don Rosa piirtää kyllä hyvin ja tarinaoissa on hyvät aiheet. En voi sanoa suoraan että Rosa olisi lempipiirtäjäni mutta hyvä silti

Vierailija

Don rosan tyyli best Millan silmän meikit vihreät.

Iineksellä silmämeikit.Akulla pari karvaa tuossa sivussa Aku näyttää niitten kans tyylikkäältä.

Roopen poskikarvat ovat tiheämmät.Kynä kärki ohuen ja paksun välillä.Eri tyyli kuin muilla.Tupulla,Hupulla ja Lupullakin on ne pari karvaa.(Ankoista tulee paremman näkösiä kun niil on siin niskan kohalla pari karvaa)

Hän todellakin on paras piirtäjä.

Kolikoissa on tarkat kuvat.

Hän piirtää mukaan myös rottia (ainakin joskus)Ja Mikki Hiiri viittauksiakin on.Todella hauskoja nuo D.O.N.R.O.S.A kirjoitukset joita olen oppinut löytämään (Ennen en löytänyt vaikka kuinka etsin).

Vierailija

Lainaus:
Re: kenestä don rosa on hyvä piirtämään?

Don Moi - 11.05.12 04:31 (ID 928101)

00tnasa Mitkä ihmeen rotat?


Oletko kattonut Vahva jussi tai Vahvan jussin paluu tai pako kielletystä laaksosta niissä niitä rottia ainakin oli.Siin professorin tukassa.Ja siin surffaamassa.

Vierailija

Minusta Don Rosa on paras piirtäjä, koska hän tekee tarkkaa työtä ja pidän siitä miltä hänen piirtämät hahmot näyttävät.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat