Kumpi on parempi, Mummo Ankka vai Hannu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Musta ehkä Mummo on parempi koska.. no Hannu on hirvee ;(

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Mummo Ankka on paljon parempi kuin Hannu. Hannu koko ajan kerskailee onnellaan ja leuhkii. Sinun ei olisi tarvinnut edes kysyä.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Älkää nostelko näitä vanhoja yksittäisiä VS topiceja. Annetaan näiden valuta alas ja vastailkaa mielummin salwer1n VS topicissa missä voi laittaa samaan topiciin oman VS taistelun.

Vastaus on kuitenkin Mummo, koska hän on kaikille ystävällinen ja Hannu on kauhean itse rakas ja ärsyttävän onnekas.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

[lainauskirjoitti:Mummo Ankka minunkin mielestäni, koska hän on ystävällinen sekä tutuille että tuntemattomille. Hän myös kohtelee Hansua hyvin, vaikka tämä lähinnä laiskottelee. Lisäksi on välillä mukava lukea maalla tapahtuvia tarinoita, eikä aina vain Ankkalinnassa tai kaukomailla. Mummo Ankka -tarinat siis mielestäni tuovat hieman vaihtelua sarjojen kirjoon.<br />

<br />

Hannu Hanhesta en henkilökohtaisesti pidä ollenkaan. Hän vain mahtailee tuurillaan ja ärsyttää Akua. Toisaalta on ihan kiva lukea sarjoja, joissa lopussa Hannun onni pettää ja Aku saa ansaitusti kunnian itselleen. Myös serkusten älyttömiä kilpailuja on joskus ihan hauska lukea.

Olen -random-;in kanssa täysin samaa mieltä.

Vierailija

tex willer kirjoitti:mummo ankka koska hannu on itse rakas :):)

Itse rakas? Empä tiedä, mutta Mummo on parempi.

Vierailija

mä sanon vielä. Mummo on parempi, koska sillä onhyväsydän ja se on ystävällinen toisin kun hannu. Mutta silti ilman hannua ei ankkalinnassakaan ois kaikki kohalla...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat