MISTÄ TÄÄLLÄ VOI VAIHTAA NIMIMERKIN? :)

kiitos jos joku vastais. :) sori jos jotaki häirittee et kirjotin isoil kirjaimil, mut toivon vaa et joku vastais äkkiä :D

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Sorry! Kun on kerran tehnyt itselleen nimimerkin, sitä ei kerta kaikkiaan voi vaihtaa. Itsekkin halusin vaihtaa sen tossa Toukokuun vaihteessa mut kun ei. Joten jouduin tyytymään Lyhenteeseen omasta nimestäni.:o:):D:(:I

Vierailija

No jos muihin on uskomista niin ei pysty. Mut miten sä olet voinu aikasemmin vaihtaa vai loitko kokonaan uuden?

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Turha enää vastata, eiköhän homma mennyt selväksi. Tosin rekisteröityessä näkyi, ettei nickiä voi vaihtaa... Ja Capsin tappaminen on tosiaan ärsyttävää, kevyt vilkaisu netikettiin ei tekisi pahaa.

Vierailija

Ei näillä sivuilla oo koskaan pystynyt vaihtamaan sitä. Täytyisi luoda uusiksi. Tuli kyllä varmaan jo selväksi, kun on sanottu noin monta kertaa, mutta olkoon.

Vierailija

Eikö täällä muka ole minkäänlaista ylläpitoa, joka näpläisi vähän foorumisoftaa ja siinä sivussa vaihtaisi vaikka yhden nimimerkin?

Kannattaa tutkia voitko ottaa ylläpitoon yhteyttä jostain ja kysäise sieltä. Ei kannata täällä katsella monia sivuja Ei-vastauksia, kun sen parhaiten saat selville kysymällä sellaiselta, joka varmasti sen tietää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat