Onko näillä jotain arvoa?

Seuraa 
Liittynyt9.4.2016

Moikka! Mulla on päässy kertymään Aku Ankan taskukirjoja vuosien varrella numerosta 251 numeroon 373 ja sen lisäksi muutamia vanhempia ja tuoreempia irtonumeroita. Osaisiko joku sanoa voisiko näillä olla jotain rahallista arvoa, koska tässä on muutto päällä ja pitäisi tavarasta päästä eroon ja valitettavasti jostain on luovuttava ja Aku Ankan taskukirjoja ei tule enään luettua niin paljoa.

Kommentit (2)

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

No ainakin kirpputorilla voi myydä. Hinnasta en ole varma,mutta ehkä joku 5€ pino. Sitten on niitä pieniä ,mutta tärkeitä kohtia jotka kannattaa muistaa ennenkuin myy tai hinnoittelee taskarit.

Tässä on muutama mitä nyt tulee mieleen:

1. No ensinnäkin KUNTO . Jos takasin kunto on huono se ei ole välttämättä kiinnostava kohde. Keräilijät ostavat vain hyvä kuntoisia taskareita eli nämä kannattaa tarkistaa kunnosta: Onko taskarin selkämys rispaantunut? Ovatko sivut ehjiä(esim. Onko niissä repeytymiä tai onko niissä hiirenkorvia eli taiteita )?Onko taskarin päälle kaatunut jotain? Vaikka kaakaota tai maitoa. Tai pelkkää vettä ,mutta oli rypistynyt. Jos kaikki nämä kohdat ovat kunnossa ne ovat aika varmasti hyviä myynti kohteita vaikkei välttämättä keräilijöille.

2. IKÄ, ikä on aika tärkeä näissä myynti puuhissa. Kuinka vanhoja ovat? Huuto.net on oiva paikka myydä vanhoja hyväkuntoisia taskareita joten jos taskarin ovat vanhoja ne kannattaa laittaa huuto.nettiin tai Tori.fi sivuille. Iässä on myös toinenkin puoli, jos ne ovat uusia ne kannattaa viedä kirpputorille. Keräilijöitä harvemmin sattuu paikalle ,mutta voihan aina toivoa parasta.

3. PAINOS, myös paino merkinnät kannattaa tutkia. Jos kyseessä on 1. Painos se on arvokas ja keräilijät kiinnostuvat niistä. Myöhemmät painokset eivät niinkään, mutta taas kehotan kirpputorille niiden kanssa.

Pöö

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat