Keräilijät ym. tarvitsisin apua!

Seuraa 
Liittynyt11.5.2016

Hei!
Löytyisikö täältä joku ystävällinen, jolla on 2015 Akut sekä Ekstrat? Tarvitsisin sinulta apua katsomaan lehdet läpi ja kertomaan missä lehdessä on ollut mukana mikäkin mainos. Olen kirjansitoja ja ompelen keräilijän lehtiä vuosikerroiksi joissa tulee olla jokainen mainos tallessa ja nyt ne on menneet vähän sekaisin. Jos joku ystävällisesti pystyisi auttamaan,olisin hyvin kiitollinen! Kiitos! :) jos joku voisi vastata pikaisesti :)

Kommentit (2)

AnkAnkka
Seuraa 
Liittynyt9.6.2011

Moi! Aku Ankan nettisivujen foorumilta on ehkä hankala saada kunnollista vastausta, mutta koska tän huomasin niin sen verran osaan auttaa että käsittääkseni ekstroissa ei ole lainkaan mainoksia välissä (tai muutenkaan). sen verran osaan myös ihan peruslehdistä sanoa, että ainakin näissä numeroissa on mainos välissä: 

N:o 7 ja 14 - Ankkalinnan kovimmat sarjakuvakirjat -mainos.

N:o 20, 25, 31, 37, 45 ja 50 - Kansio/kotelomainos.

Niin kuin ehkä oot huomannu, nää mainokset irtoo tosi helposti (osa ei oo kiinni ollenkaan) ja tämmösessä tapauksessa ite oon heittänyt suosiolla mainoksen roskiin. Kannattaa kysellä kvaak.fi:n foorumilta, siellä luulis olevan keräilijöitä jotka on säästäny joka lippulappusen: http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php/board,21.0.html

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat