Pohjoismainen talenttikilpailu! Tarvitaan osallistujia Akuankka.fi:stä!

Seuraa 
Liittynyt15.8.2012

Me Donaldforum.no:ssa (sivu, jossa me Donald.no:sta ollaan nyt kun Donald.no:sta poistettiin foorumi) aiotaan järjestää pohjoismainen talenttikilpailu nyt kesälomalla, ja haluaisimme osallistujia kaikista pohjoismaista (paitsi Islannista, niillä ei ole foorumia): Donaldforum.no, Kalleanka.se, Andeby.dk ja Akuankka.fi. Tähän kilpailuun tarvittaisi sitten kolme osallistujaa joka sivulta. Kilpailuun voi osallistua esimerkiksi laululla, piirrustuksella/maalauksella, runolla tai novellilla.

Donaldforum.no:ssa aiomme järjestää oman kilpailun nimeltä Dofovision valitaksemme kolme osallistujaa kansainväliseen finaaliin: http://donaldforum.no/thread/3434/dofovision-talent-contest-2016

Jos teitä kiinnostaa osallistua, niin teidän pitäisi myös pitää tällainen kilpailu ja valita kolme osallistujaa Akuankka.fi:stä. Toivomme, että saisimme tietää piakkoin aiotteko osallistua vai ette (toivomme että aitotte)! Kansainvälisessä kilpailussa tullaan puhumaan lähinnä englantia, jotta kaikki ymmärtävät toisiaan.

Jos teillä on kysymyksiä, ne voi lähettää käyttäjille Galaniitoluodda tai Fancy Donaldforum.no:ssa, tai vain kysyä tässä keskustelussa.

PS: Jos ihmettelette miten osaan suomea kun olen Donaldforum.no:sta, olen Suomesta Norjaan viisi vuotta sitten muuttanut suomalainen :P

Terveisin Galaniitoluodda ja Fancy Donaldforum.no:sta

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat