Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

Kysely
6.11.2009

Tässä nyt olisi tarkoitus keskustella kirjoista niin laajasti kuin suinkin. Eli; kommentteja, arvosteluja, esitelmiä ja ehdotuksia. Voisitte kertoa oletteko itse kiinnostunut kirjan kirjoittamisesta? Itse kirjoitan kirjaa ja se on aika hyvä vaikka itse sanonkin.

30.9.2008

Monipuolista, kiinnostavaa ja hyvätasoista keskustelua musiikista. Vastaaminen yhdellä lauseella äärimmäisen ei-toivottavaa, laajasta aiheesta riittää kyllä puhuttavaa pidempäänkin viestiin.

Apukysymyksiä jumittavan kuulan voiteluun:

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

17.8.2008

Tiedättekö, mikä on viimeinen taskari, missä on ollut esinäytös. Itselläni ei ole harmainta aavistustakaan.

23.9.2014

Tässä voit suunnitella unelmiesi tarinan, ja minun menee näin:

Pojat lähtisivät takaisin Dellan luokse ja isä paljastuisi.

Aku kävisi äitinsä Hortensian ja isänsä Aaronin luona, Ankanpojat tekisivät taas jotain tuhmaa (vahingossa mieluiten) ja saisivat lähtöpassit.

19.7.2011

Elikkä tässä topicissa kirjoitatte toivejulkaisunne. Liittyen Aku ankkaan tietenkin. Eli minkäteemaisen Teemataskarin haluaisitte, minkälaisia erikois numeroita Aku ankkaan Haluaisitte, Minkälaista tarinaa Taskariin haluaisitte, ja kaikkea sellaista!

18.7.

Elikkäs. Säännöt ovat samanlaiset kuin ennenkin. Ei ylivoimaisia hahmoja eikä roolata toisen hahmolla ilman lupaa. Pelissä ei ole sen kummempaa tavoitetta tai juonta, vaan jokainen saa tehdä hahmollaan mitä lystää. Eiköhän siihen sitten pikkuhiljaa ala juonta kehittyä.

28.7.2010

Siis tässä topicissa annetaan kaksi vaihtoehtoa, ja seuraava käyttäjä vastaa että kumman hän tekisi mielummin. Tässä esimerkki:

1.käyttäjä: Kumman tekisit mielummin, katkaisisit kätesi, vaiko varastaisit rahaa?

4.3.2010

Eli tänne voit kirjoittaa omia tarinoitasi, ja arvostella muiden kirjoittamia tarinoita. Tarinoiden aihe on vapaa. Se voi liittyä siihen mihin sinä sen haluat liittyvän, vaikkapa ankkoihin. Tarinan henkilöt saavat olla itse keksittyjä, tai jonkun toisen tarinan/elokuvan/TV: sarjan henkilöitä.

24.12.2016

Eli tarkoituksena on keksiä itselleen roolihahmo tarusormustenherrasta kaltaisessa fantasiamaailmassa. Teknologia on keskiaikaista, mutta esimerkiksi "Kuolemanvuoria" tai "Ryttylieskalohikäärmeitä" voi olla. Hahmosi voi olla sankari tai pahis, kuningas tai talonpoika, sotilas tai kirjuri.

31.1.2016

Harry Potter-visailun toinen topic!

Tiedän että ykkönen on olemassa, mutta sen 3. kausi on jo päättynyt, 4. kausi ei ole edes aloitettu, edellisiin kysymyksiin ei ole annettu vahvistusta ja kukkelikuu ei ole ollut sivuilla useaan vuoteen.

Pistetilanteet edellisiltä kausilta:

25.6.2008

Mikä on neiti Näpsän suurin pelko?

Kuka on Akun äiti?

Miksi pojat tulivat Akun luokse? Kun joku on vastannut kaikkiin kysymyksiin oikein, hän saa tehdä kolme uutta kysymystä. Jos säännöt ovat ymmäretyt, niin voit ruveta vastaamaan! Onnea!

4.4.2008

Minusta konkkaronkka vierailee kiitettävästi ympäri maan ja avaruuden, mutta olisi hauskaa nähdä porukka Kiinassa, Filippiineillä, Uudessa-Seelannissa, Australiassa taikka Hawajilla asti. Avaruus seikkailuista en niin perusta, mutta planeetta olisi ehkä Mars. :)

13.5.2012

Tässä topicicca saa keksiä ihan oman ja uuden Disneyn hahmon.Tai voi myös muokata jotain tuttua hahmoa.Muistakaa myös kertoa hahmosta.

Täs omani:Riku Rahala.

17.1.2009

Tällä keskustelu palstalla voi siis keskustella harvinaisista hahmoista joita esiintyy Aku Ankassa. Täällä voi kysyä kenen lemmikki Massu on, kuka on professori Marlin ym.

27.10.2009

Eli monet me tiedämme että Ankkalinnassahan on vaikka Taru Sormusten Herrasta on Loru hermusten sorrusta ja Tähtien sota on Tähtien Setä.Tässä leikissä laitan vaikka minä La Vinci koodi ja vaikka AkutykkääIineksestä laittaa La vinkki cooli,Ja sitten laittaa Nxt.Aloitetaan!PS:En toivo sanoja tämä

4.6.2008

Osaatteko nimetä ankka-seikkailua jossa mainittaisiin Venäjä tai Neuvostoliitto?? Siperia mainitaan sen sijaan useaankin otteeseen, mutta Venäjästä saatetaan käyttää nimeä Brutopia. Luulisi sen loukkaavan venäläisiä ankka-faneja...

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 986698
  • Viestiketjuja yhteensä 24702
  • Käyttäjiä yhteensä: 45207
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä8979