Mitä tekisit jos Don Rosa tai Carl Barks tulisi käymään talossasi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No minä ainakin olisin ihmeissäni että pyöstyisin oven eteen. Hehee...

Sivut

Kommentit (282)

Vierailija

Ellen saisi sydänkohtausta, pyytäisin sisään. kysysyisin nimmaria ja että voisivatko he piirtää kuvan molemmat mulle, ottaisin kolmetuhatta valokuvaa heistä ja itsestäni ja keskustelisimme Aku Ankasta ja he voisivat näyttää jotain vinkkejä piirtämisen suhteen.

Vierailija

antaisin niille kahvia keksiä kakkua(ellen heti pyörtyis...)mutta carl barks on valitettavasti KUOLLUT(säälin...)

Vierailija

Perun puheeni sivulla 13.Oikeasti tekisin näin 1.järkyttyisin kamalasti 2.pyörtyisin.3.heräisin.4.sanoisin welcome.5.pyöräyttäisin kahvit.6.ottaisin kaverikuvan.7.pyytäisin molemmilta nimmaroitua Ankkakuvaa.Terveiset Carl Barksille taivaaseen.

Vierailija

Hyppisin riemusta ja keittäisin niille kahvit sitten varmaan pyytäisin niitä piirtämään jotain ja kysyisin sen jälkeen nimmaria.

(jos en pyörry)

Vierailija

judoka kirjoitti:Menisin sanattomaksi tai pyörtyisin hämmästyksestä ja pyytäisin heiltä nimmarit.:);)

juuri näin se menis mullakin

Vierailija

Todennäköisesti pyörtyisin ennen kuin saisin sanotuksi sanaakaan. Mutta jos en pyörtyisi, pyytäisin toki nimmareita ja ehkä pyytäisin piirustuksenkin.

Vierailija

Jos Rosa tai Barks tulis käymään niin menisin ihan sanattomaksi enkä tietäisi mitä sanoa. Pyytäisin varmaan aku piirrosta ja nimmarii

Vierailija

Jos Don Rosa yllättäen putkahtaisi näille kulmille, olisin aluksi varmasti aivan shokissa ja riemuissani. Järkytyksestä selvittyäni haluaisin kysellä, mistä hän saa kaikki ideat tarinoihinsa ja jutella niitä näitä. Mahdollisesti pyytäisin myös, josko hän voisi piirtää minulle muistoksi vierailustaan jonkun ankka-aiheisen kuvan signeerauksella.

Jos Carl Barks tulisi kotiini, kirkuisin kauhusta luultavasti niin kovaa, että kaikki lasiesineet yhden kilometrin säteellä särkyisivät, tai mieleni järkkyisi niin pahasti, että minut olisi pakko passittaa ainakin seuraavaksi 15 vuodeksi hoitolaitokseen. Minulla on hirveä fobia kummituksista.

Jos Barks olisi vielä hengissä, halaisin häntä niin, että kylkiluut rutisevat ja haluaisin kuulla kaiken; mistä hän saa innoituksensa, kenet hän nimeäisi "seuraajakseen", minkälaista on ollut elämä yhtenä suurimmista (tai jopa suurimpana) ankkataiteilijoista ym. Pyytäisin nimmarin, kuvan, tarjoaisin syötävää..

Vierailija

Luultavasti luulisin tulleeni hulluksi, joten nipistäisin itseäni. Sitten, kun toteaisin olevani hereillä pyytäisin tietenkin nimmarit Aku piirroksiin ja joihinkin ankka teoksiini.Lisäksi tarjoaisin tietenkin heille purtavaa ja kyselisin kaiken laista. :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat