Miksi Iines Pokkari maksaa enemmän kuin Taskukirja vaikka on sitä ohuemoi

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Iines pokkari on vähän liian kallis noin ohueksi Taskaritkin on halvempia,No mutta aion kuitenkin keräillä kaikkea myös Iines pokkareita. Mutta eikö se ole vähän liian kallis

Kommentit (15)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

toropla kirjoitti:Mini-taskarissa on enemmän sivuja kuin tavallisessa, eli tavallaan se on isompi. Mitä se Iines pokkari muuten maksaa? Ajattelin vaan, et kuinka kallis se sit on, kun se on teidän kaikkien mielestä niin hirveen kallis. Oon nähnyt sen kaupoissa, mutta hintaa en oo kattonut.

Hinta on huima 6,90€!!!

käyttäjä-24306
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kynsilaukka2 kirjoitti:Yhtiöt tahkoaa rahaa laittamalla ylisuuria hintoja ja selittämällä sen siten, että ne ovat uutuuksia. Minitaskarikin on tavallista taskaria pienempi, mutta maksaa saman verran!

Sivumäärältään mini-taskari on isompi kuin "tavallinen" taskari

Vierailija

Yhtiöt tahkoaa rahaa laittamalla ylisuuria hintoja ja selittämällä sen siten, että ne ovat uutuuksia. Minitaskarikin on tavallista taskaria pienempi, mutta maksaa saman verran!

Vierailija

Mini-taskarissa on enemmän sivuja kuin tavallisessa, eli tavallaan se on isompi. Mitä se Iines pokkari muuten maksaa? Ajattelin vaan, et kuinka kallis se sit on, kun se on teidän kaikkien mielestä niin hirveen kallis. Oon nähnyt sen kaupoissa, mutta hintaa en oo kattonut.

Vierailija

Juu, turhan kallis on.Varmaan siksi koska se on uutuus?Kun kävin kaupassa en ostanutkaan sitä, vaan paksumman ja halvemman taskukirjan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat