Kumman ottaisit naaapuriksi: Mummo Ankan vai Iineksen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä ottaisin Mummo Ankan :D :o :@

Sivut

Kommentit (76)

Vierailija

Mummon,koska maalla olisi mukava asua ja jos Mummo kutsuisi kylään maistamaan kakkua niin lurps.. :D Iinestä en varmaan kestäisi,hän kun heittelee Akua milloin milläkin paistinpannulla ja kukkaruukuilla ja vaaseilla,Iineksen pihasta kuuluisi siis kauheata mökää,eikä naapurit saisi rauhassa ottaa nokosia riippumatossa :D :D

Vierailija

Mummo olisi mukavampi, mutta jos Iines valittaisi Akulle, että naapurista kuuluu melua ja Aku tulisi meille räyhäämään, niin siitä näystä maksaisin vaikka mitä!

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kumman ottaisit. Kumman luo.

Siinä on kaksi eri asiaa ja jos oten tuon kumman ottaisit eli se mitä kysyttiin. Ja sitten onko tämä, että auisinko jossakin Ankkalinnassa, mutta missä vai sen mukaan missä nyt asun oikeasti.

Jos otan sen mukaan missä asun nytten eli kerrostalo ja vähän kaupungin sivussa, muttei missään maallakaan. Niin ottaisin Iineksen, koska Mummolla (Kaino-vieno) on eläimiä ja hän viihtyy maalla, mukavuuden puolesta ottaisin Mummon.

Mutta, jos ollaan kumman luokse niin menisin naapuriksi Mummon luo, koska Mummo on paljon mukavempi ja siellä olisi maatilan rauha ja eiköhän Mummolle voisi mennä kahvipöytään aina välillä.

Eli, jos valita voi niin valitsen tämän "luokse" ja Mummon, koska Mummo on mukavepi, kuin Iines. Toki ei minulla Iinestä vastaankaan mikään ole.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat