jos voittaisit viikon matkan Ankkalinnaan mitä tekisit siellä ja missä kävisit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mä olisin ikionnellinen ja kävisin varmaan kylässä aku ankan luona ja hänen ystäviensä,sekä muissa paikoissa....roope ankan rahasäiliöllä ehkäpä.:D

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Menisin Akulle, ja pyytäisin saisinko nähdä taikaviitan salaisen piilopaikan.

Sitten menisin käymään Roopen luona, ja katsomaan Julle Ankanpään patsasta, kävisin myös Mummolla, ja Iinestä katsomassa, ja Hannulla, Mikillä ,Hessulla ja lopuksi menisin Ankkapulcoon.

Vierailija

Huutaisin HII ja pakkaisin laukut sekunnissa valmiiksi. Sitten Lento kentältä pikapikaa Akun luo. Siellä oleilisin sitten sen päivän. Sitten seuraavana päivänä menen katselemaan Julle Ankanpäätä. Sitten sen jälkeen "Maan mainioimman kokin luo" alias Kaino-Vieno(Mummo) Ankan luo. Siellä sitten loppu päivän. Kolmos päivänä käyn Pellen pajalla pyytämässä muutamaa keksintöä ja jäämän sinne oppilaaksi. Yöt viettäisin Akun vieras huoneessa. Seuraavana päivänä menisin Roopen luo ja menisi uimaan rahoihin. Seuraavana päivänä Iineksen luo ja hänen mukanaan Naisseuran kokukseen. Sitten Hessun luo. Sitten vikana päivänä viettäisin aikani Akun Apulaisena Margariini tehtaalla ja poikien kanssa leikkien. Sitten kotona näyttäisin kaikki matka muistot. Ja sanoisin että se oli ikimuistoinen matka!

Vierailija

Kävisin Aku Ankan luona tietty, ja katsomassa Julle Ankanpään patsasta ja Roopen rahasäiliötä, jos vaikka Roopea siellä näkyisi. Kävisin tapaamassa myös muita Ankkalinnan asukkaita, esim. Hannu Hanhea, Mummo Ankkaa...

Vierailija

Kävisin Akun luona kahvilla ja kertoisin tylsiä vitsejäni niin kauan kunnes hän heittäisi minut ulos ja sen jälkeen lähtisin Roopen luo keskustelemaan bisnes asioista ja sen jälkeen menisin ehkä käymään Peikonhampaalla nappaamassa pari kuvaa ja olisi myös pakko käydä Julle Ankanpään patsaan luona.

Vierailija

Kävisin Akun luona ja Akun huomaamatta kävisin Taikaviitan piilopaikassa. Roopen raihoissa kävisin vähän uimassa ja tietysti kävisin Mummo Ankan luona.

Vierailija

Tietysti ensimmäiseksi menisin Akun luo. Juttelisin Tupun, Hupun ja Lupun kanssa. Sitten menisin Roopen luokse. Ja uisin hänen rahoissaan. (Tuskin antaa luvan:D) Sen jälkeen menisin Pellen verstaalle tervehtimään ja katsoisin mikä keksintö on tulossa. Julle Ankan Pään patsasta on myös pakko käydä katsomassa. Sitten kävisin Leenun, Liinun ja Tiinun luona.:D Tai Iineksen. Ja lopuksi kävisin maistamassa Mummo Ankan herkullisia piirakoita.

Vierailija

Hmm.. Ainakin kävisin akun luona, Roopen rahasäiliössä vähän polskimassa, Iineken luona, Peikohampaalla,Mummon maatilalla ja Ankanpään patsaalla, siis näissä paikoissa kävisin takuuvarmasti.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Sekä tietysti Taikaviitan salaisessa piilopaikassa.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Pellen luona ja Akun luona. Yrittäisin murtautua roopen rahasäiliöön. (Vitsi) Kiipeilisin Ankanpään patsaassa.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat