TASKUKIRJAT VAI TAVALLISET SARJISLEHDET

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mun mielest ihan tavalline aku ankka sarjis on parempi ku taskukirja. taskukirjassa on outoja piirroksii. en tykkää niist.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

.::Tupuankka::. kirjoitti:mun mielest ihan tavalline aku ankka sarjis on parempi ku taskukirja. taskukirjassa on outoja piirroksii. en tykkää niist.

Taskarit on parempii. Tota otsikkoo ei tarvis KIRJOTTAA ISOLLA!!!

Vierailija

Itseasiassa kummallakin on hyvät ja huonot puolensa. Taskarit ovat ehdottomasti sitä ainoaa oikeaa matkalukemista. Niissä on tarpeeksi

sivuja (ovathan ne kirjoja..) ja tarinatkin ovat sivujen määrään nähden melko laadukkaita. Taskareilta vie pisteitä ainoastaan se, että niissä käytetty liima tekee joissakin tapauksissa tenän ja sivuja alkaa irtoilla. Kirjassa ei siis tarvitse olla naarmuakaan muuten.

No, entäs lehdet. Ne ovat tilattavissa. Ne ilmestyvät useammin. 12kk kestotilaus maksaa kahdek.. siis KAHDEKSANKYMMENTÄ euroa. Jos ostat kaikki vuodessa ilmestyvät taskarit maksat noin..hmm, 55 euroa. Verratkaapa vain näiden kahden sivumäärä/hinta suhdetta. Huh, huh.

Nojaa, lehdet ovat siis törkeää ryöväystä? Ei nyt sentään. Niin kuin sanottu, lehdet ovat tilattavissa. Saadakseen Akkarin käsiinsä ei tarvitse kuin vilkaista, mitä postiluukusta/laatikkoon on keskiviikkoisin tipahtanut. Taskarikeräilijä taasen lähtee kuun alussa kauppaan metsästämään kirjaansa. Ja mitä tarinoihin tulee, Akkariin pätee ehdottomasti sanonta "ei se määrä, vaan se laatu". Lehden sivuilta löytää piirtäjien, kuten Barksin, Rosan ja Korhosen tarinoita. Tällaiset nimet ovat täysi arvoitus taskarille.

Mitä siis tehdä, kumpi valita? No kyllähän tämä nyt tiedetään, otetaan suoraan molemmat.

Vierailija

Pidän enemmän lehdistä, en oikein pidä italialaistyylisistä piirroksista, mutta juoneltaan taskareissa voi olla jopa parempia sarjoja kuin lehdissä.

Vierailija

Sarjislehdet on parempia. Vaikka Taskukirjoissa on enemmän sivuja, ja hienoja kansikuvia, niin mielestäni silti tavalliset Aku Ankat on parempia, mutta kyllä minulle kelpaa kumpi vain. Ei voi arvata Taskarin sisältöä, ellei tutki sitä, sama juttu tavallisessa Aku Ankassa. Ei nyt jaksaisi enempää selittää, ettei sormet ihan väsy, kun kohta pitäis syödäkkin, ja haarukka putoo kädestä, kuten myöskin lasi, ja sitten juomat valuu pöydälle ja joudun siivoamaan koko sotkun. Oho vartin päästä, tai myöhemmin pitää mennä syömään jotain kalaa. No niin, eiköhän tää viestii oo jo tarpeeksi pitkä!

Vierailija

.::Tupuankka::. kirjoitti:mun mielest ihan tavalline aku ankka sarjis on parempi ku taskukirja. taskukirjassa on outoja piirroksii. en tykkää niist.

Lehdet koska niissä on parempia sarjoja ja ne on halpoja joissaki paikois

Vierailija

Lehdet sentään tulee joka viikko, eli lehdet ovat parempia. En pidä oikein italialaispainoitteisista julkaisuista, mutta ei taskarit huonojakaan ole.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat