Vastatkaa näihin kysymyksiin...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä omat vastaukseni: 1.Aku Ankka 2.Akkareita, Taskareita, Kovakantisia Kirjoja, Roope-Setiä 3.Cavazzano 4.Akkari tai taskari

Kommentit (13)

Vierailija

1.Mikä on lempihahmosi?

Pelle Peloton. Rakastan niitä luovia ja outojakin keksintöjä, joita hän keksii tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Toisaalta Pelle on hyväsydäminen, jopa liiaksi, kun hän tekee keksintöjä käytännössä ilmaiseksi.

2.Mitä Disney lehtiä keräät?

Kerääminen on ehkä väärä sana, mutta kaapeissa lojuu Aku Ankkaa, joitakin taskukirjoja, Aku Ankka ekstraa ja Roope-setiä.

3.Lempipiirtäjäsi?

Don Rosa. Pidän hänen yksityiskohdista ja huumorista. Parhaimpia ovat humoristiset tapahtumat, jotka tapahtuvat "taustalla". Myös Marco Rota on hyvä, hänen piirosjälkensä uppoaa meikäläiseen kuin kuuma veitsi voihin.

4.Paras sarjakuvalehti/kirja?

Tämä on vaikea, mutta sanotaan Roope Ankan elämä ja teot 2, koska tämä kirja sisältää useamman suosikkitarinani.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

1.Mikä on lempihahmosi?

-Tylsä vastaus: Aku. Rosan sarjoissa tosin Roope on aivan mahtijäbä. Ulkoisesti Milla on mielestäni mielenkiintoisin ja erikoisin hahmo. Barksin ja Rosan Millat, varsinkin silmät, ovat todella tyylikästä katsottavaa.

2.Mitä Disney lehtiä keräät?

-Akkareitahan on tullut hamstrattua nurkkiin, kestotilaaja vuodesta -92, ellen väärin muista. Vanhempiakin vuosikertoja löytyy. Taskareita on joitakin kymmeniä, mutten varsinaisesti kerää niitä, sillä Akkareissa on mielestäni paremmmat jaksot.

3.Lempipiirtäjäsi?

-Pakko sanoa Don Rosa. Muistan, kun pienenä käsiini osui Yukonin sydän -jakso. Olin aivan haltioissani. Ja olen edelleen. Arvostan pikkutarkkaa piirrosjälkeä, sillä työskentelen näin itsekin piirustellessani. Tarinankertojanakin Rosa on aivan lyömätön.

4.Paras sarjakuvalehti/kirja?

-Akkari tietysti. Kirja on todennäköisesti Roope Ankan Elämä ja Teot, mutten ole saanut sitä toiotaiseksi käsiini. Silti nimeän sen parhaaksi.

Enemmän kysymyksiä! : P

Vierailija

1.Mikä on lempihahmosi?:

Aku Ankka tällä hetkellä, mutta välillä Roope. Roope Ankka on parasta Don Rosan sarjoissa. Ja pidän todella, todella paljon Hannu Hanhestakin. Paras roisto on Milla Magia mustine kutreineen.

2.Mitä Disney lehtiä keräät?:

Akkareita. Aku Ankkoja on tullut vuodesta 1999 asti postilaatikkoon, ja lähespä kaikki ole siitä asti lukenut. Tatskareitakin ostan myös vakituisesti. Ja ostan vanhempia akkareita ja tatskareita divareista aikapa paljon.

3.Lempipiirtäjäsi?:

Upean tarkan piirustusjäljen taitava Don Rosa. Sykähdyttää minua kovasti myös tarinoillaan. Myös klassinen Carl Barks ja selkeä piirtäjä Vicar kuuluvat suosikkeihini.

4.Paras sarjakuvalehti/kirja?:

Akkari on paras lehti(Tietenkin) ja Don Rosan piirtämä/käsikirjoittama Roope Ankan elämä ja teot 1-2 kovakantisset ovat paras sarjakuva kirja.

Vierailija

Otto94 kirjoitti:Tässä omat vastaukseni: 1.Aku Ankka 2.Akkareita, Taskareita, Kovakantisia Kirjoja, Roope-Setiä 3.Cavazzano 4.Akkari tai taskari

1. Aku Ankka ja Taikaviitta

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat