Haluaisitteko lisää Don Rosan sarjakuvia Akkariin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä haluisin, koska ne on hyviä!

Sivut

Kommentit (120)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Ehdottomasti. Toimitus voisi palkata vähän lisää väkeä suomentamaan ennen julkaisemattomia Rosa-sarjoja, kun he eivät näköjään kovin innokkaasti niitä suomenna.

Vierailija

jep tai sitten jotain 90 luvun vanhoja vos laittaa uudestaan.ei se mua haittais jos niitä jo kerran julkaistuja rosa tarinoita tulisi uudestaan

Vierailija

Olisi hyvä jos niitä tulisi ennemmän, mutta jossain vaiheessa ne kuitenkin loppuisivat. Jos niitä tulisi jokaisessa akkarin numerossa, Don Rosan ennenjulkaisemattomat tarinat loppuisivat varmaan kuukaudessa.

Vierailija

Itse haluaisin enemmän Barksia, sillä kaikki Rosa on jo nähty. Joitain yksittäisiä Rosan piirtämiä, muttei käsikirjoittamia juttuja on, mutta nekin olen lukenut. No onhan vielä se Rosan Ankronikka-juttu, mutten usko, että sitä ainakaan lähiaikoina julkaistaan. Mutta koska kaikki Rosa on jo moneen kertaan luettu ja sen kaiken vielä kertaalleen omistaa, on mielestäni turhaa laittaa lisää Rosaa lehteen. Parempi juttu se olisi heille, jotka eivät ole vielä kaikkia tarinoita lukeneet.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Ehdottomasti. Toimitus voisi palkata vähän lisää väkeä suomentamaan ennen julkaisemattomia Rosa-sarjoja, kun he eivät näköjään kovin innokkaasti niitä suomenna.

Joo, mut kyl toimituksen tyypit on ahkeria. Ei viitti loukata niitä, eivät pian suomenna mitään ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat