Don Rosan sarjakuvakirjat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuinka moni on keräillyt Don Rosan sarjakuvakirjoja minulla on niistä kirjoista: Roope Ankan Elämä ja Teot 1 ja 2, Temppelin herrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita, Musta Ritari-kirja ja Sammon salaisuus-kirja.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Mulla on Roope Ankan Elämä ja Teot 1&2, Kymmenen Avataran Aarre, Musta Ritari. Aion kyllä ostaa kaikki, mutta harvasta kaupasta löytyy vanhempia kirjoja kuten Kadonneen Kirjaston Vartijat.

Vierailija

Mulla on kaikki muut paitsi Temppelin herrojen kätketty kruunu, mut oon tilannutsen täältä kun sitä ei löydy muualta.

Vierailija

Mulla ei ole yhtäkään...

Oon kyllä kerännyt irtolehtinä melkein kaikki Don Rosan tarinat enää pari harvinaista puuttuu.

Vierailija

Haluaisin ostaa kaikki kirjat, mutta kauhistuin laskeskellessani kuinka paljon ne tulisivat kerralla maksamaan. Nyt minulla on vasta Musta Ritari - ja Sammon Salaisuus -kirjat. Sammon Salaisuus Don Rosan signeeraamana! Ehkä pyydän joka joulu pari kirjaa lahjaksi, ei siinä montaa vuotta mene kun on kaikki kasassa ; )

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Oikeastaan aika hyvä aihe. Siis kaikista Rosan kirjoista, joten joka kirjasta tai yksittäisestä tarinasta ei tarvitse avata uutta aihetta. Minulla on -kuten ennenkin olen kertonut- Roope Ankan elämä ja teot, Sammon salaisuus, Temppeliherrojen kätketty kruunu & Musta ritari. Ajan myötä ne tulee kaikki kerättyä...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat