Kaikki tänne!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

pistäkää tänne asioita jota voisi parannella tai mitä tänne sivulle pitäisi laittaa!:D

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

no onhan se! ja minusta tänne voisi tulla profiiliin kaikkia disneyn kuvia! eikä vain ankkalinnan:) ja eri hymiöitä kuin aku ja roope eri ilmeillä esim voisi olla vaikka touho.:):o

Vierailija

Aktiivisimmat kirjoittajat-lista top 10-listaksi ja muiden käyttäjien arvostelu esim. Ankannaamojen avulla, kuten galleriassa.

Vierailija

Enemmä pelejä aktiivisimmat kirjoittajat TOP5=TOP10 joitain lyhyitä hauskoja Aku Ankkoja ja joku semmonen kaveri juttu. EI MUUTA!

Vierailija

ja tässä vielä pari asiaa!ois hyvä jos pystyis vaihtaa vaikka VAIN KERRAN nimimerkkiä ja sitten profiili kuva luettelossa kuvan alla vois lukea sen piirtäjä!:D

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:

apsukka kirjoitti:

Otto94 kirjoitti:Keskustelun ykkösmitalin voisi saada vähän vaikeammin eli jostain 1000 viestistä.

Monestako sen muuten nykyisin saa?

<br />

160 viestistä jos oikein muistan

Kiitti ku sanoit=)!!!

Vierailija

ja mun mielestä pitäis olla taas joku vastaava kuin kultaryntäys koska en ollut kulta ryntäyksen aikana vielä kirjautunut sivustolle esim voisi olla semmoinen peli että tälle KOKO sivustolle olisi piilotettu vaikka 10 pähkinää ja ne pitäisi etsiä ja saisi mitalin kuten kulta ryntäyksestä!

Vierailija

Aktiivisimmat kirjoittajat top. 10 olis kiva.. samoin pari uutta peliä.. voisi keskustella yksityisviesteillä käyttäjien kanssa... sukupuu (Don Rosan) Keskustelu foorumia voisi hieman parantaa muutenkin..

Vierailija

nuno kirjoitti:Aktiivisimmat lista pidemmäksi ja sukupuu olisi kiva.

hmm.. Eiks sukupuu ollu ainakin vanhoilla akkarin sivuilla? :o

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, Keskusteluun: Lisää uusia hymiötä(Esim: Aku Ankan auto(313)). Ja sitten vielä hyvät käyttäjät-lista ja arvostelu, Kirjastoon lisää julkaisuja(Wanhoja) Sukupuu(samanlainen kuin vanhoilla sivuilla)Tietysti Don Rosan piirtmänä! Ankkalinnan kartta. Uusia pelejä. Sudenpentujen käsikirjaan jotain tehtäviä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat