Tehdään kaikki niin monta hahmoa kuin jokainen haluaa.

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Kaikki saa tehdä nyt niin monta hahmoa kuin haluaa. Laittakaa vain sellaisia viestejä missä on joku keksimänne hahmo

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Calle Ankka Hannun veli Kimmastuu erittäin helposti hyvin ärhäkkä tappelija ei ystäviä rakastaa Iinestä (taas uusi kilpailija Akulle ja Hannulle) Ärhentelee jokaiselle vastaan tulijalle osaa olla hyvin hellä Iinestä kohtaan asuu Iineksen talon alla tulee aina ärhentelemään kun Aku ja Hannu ovat lähistöllä erittäin huono onni

on vahva kuin härkä harrastaa voimistelua pitää pojille ( tupulle hupulle ja lupulle ) kuria kun Aku on Paossa velk...? siis lomalla tai jossain kaukana pitää yllään ränsistynyttä paitaa (ei housuja eikä kenkiä)On Ankkalinnan Kolmin kertainen painon nosto mestari hänen autonsa on juuri ja juuri koossa pysyvä romu.

Vierailija

Ensimmäinen hahmoni: Viekas Kettu

Viekas Kettu on oikealta nimeltään Mikael De Ankka. Hän on hyvin viekas ja vaarallinen. Hän on miljöndööri ja komea. Yöllä hänet tunnetaan nimellä: "Viekas Kettu, saalistaja". Hän omistaa sähkölaitoksen, vesilaitoksen ja ydinvoimalan. Hän saa rahansa varastamalla. Häntä ei ole koskaan saatu kiinni joten siksi häntä kutsutaan Viekkaaksi Ketuksi. Hän ei tule toimeen Roopen kanssa. Hänen komeutensa ansiosta myös Iines on ihastunut häneen. Aku on hänelle kateellinen, mutta he ovat hyviä ystäviä (Siis Aku ja Mikael). Yöllä he aina taistelevat, mutta kumpikaan ei tunnista toisiiaan.

Hahmo 2: Donatello Hiiri

Donatello on Mikin serkku. Mikki ja hän eivät ole hyviä ystävyksiä, koska Donatello on varas. Donatello näyttää Mikiltä, mutta hänellä on mustat viikset. Donatelolla on yksi eläin, kissa jonka nimi on Olletanod (Kissa ja hiiri xD). Hän on paljon älykäämpi kuin Mikki ja paljon komeampi (Siksi Minni pitää hänestä.). Hänen onnistuneet ryöstönsä ovat: Hiirulaisten pankki, Hiirikorut, Ankkallispankki ja Jalokiviliike: Diamonde. Hänellä ei ole yhtään epäonnistunutta keikkkaa (Eikä kukaan ole saanut häntä kiinni.).

Vierailija

Anna Hanhi on Iineksen hyvä ystävä. Hänellä on punaiset selkään asti ulottuvat kiharat hiukset, ja vihreät renkaat silmäpupillien ympärillä. Anna ei suutu kovinkaan helposti, ja hän pärjää hyvin kaikissa asioissa. Anna on hieman ihastunut Touhoon. Anna pitää aina päällään vaniljankeltaista hihatonta mekkoa, jonka kaula aukossa on lenkki, joka pannaan niskan taakse. :O

Vierailija

Onko tämä siis niiden voittajien kilpailu vai voiko tässä myös olla muutkin ihmiset? Ei siinä varsinaisessa kilpailussa.

Vierailija

Minun hahmoni nimi olisi Supermikki.Supermikki olisi oikeasti Mikki Hiiri.Hänellä olisi seuraavia aseita:Laaserkynä,Laaserpistooli,ohjuksia ampuva auto ja verkkopistooli.Supermikin asu: viitta,saappaat,naamio ja lentoreppu.

Vierailija

_Raharuhtinas_ kirjoitti:suku ankka on Tupu Hupun ja Lupun serkku joka muuttaa Akun luo asumaan hän on poikien ikäinen ja hän käy koulua nörttilän koulussa joka sijaitsee ankkalinnan ala asteen vieressä.Suku pitää päällään mustaa pukua päässään silinteriä ja hänellä on silmä lasit.Roope pitää hänestä koska hän lähtee mielellään aarre jahteihin mukaan ja suostuu kiillottamaan jopa hänen kolkkojaan maksutta.Tupu, Hupu ja Lupu eivät taas pidä Sukusta koska hän ei suostu leikkimään heidän kanssaan ja hän kielii heistä aina Akulle .Suku syö ainoastaan terveellistä koti ruokaa a juo ainoastaan maitoa.Suku tekee läksynsä aina huolella ja lukee koulu kirjojaan vapaallakin hän myös pakottaa pojatkin lukemaan läksynsä.[/lainaus sori tää oliki voittajien kilpailu

Vierailija

suku ankka on Tupu Hupun ja Lupun serkku joka muuttaa Akun luo asumaan hän on poikien ikäinen ja hän käy koulua nörttilän koulussa joka sijaitsee ankkalinnan ala asteen vieressä.Suku pitää päällään mustaa pukua päässään silinteriä ja hänellä on silmä lasit.Roope pitää hänestä koska hän lähtee mielellään aarre jahteihin mukaan ja suostuu kiillottamaan jopa hänen kolkkojaan maksutta.Tupu, Hupu ja Lupu eivät taas pidä Sukusta koska hän ei suostu leikkimään heidän kanssaan ja hän kielii heistä aina Akulle .Suku syö ainoastaan terveellistä koti ruokaa a juo ainoastaan maitoa.Suku tekee läksynsä aina huolella ja lukee koulu kirjojaan vapaallakin hän myös pakottaa pojatkin lukemaan läksynsä.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Arnold SwarzAnkka kuuluu maineikkaaseen SwarzAnkkojen sukuun.Arnold asuu Sorsakylässä ja käy silloin tällöin tapaamassa Ankkalinnassa Veljeään, Aku Ankkaa. Arnold on luonteeltaan kovin Kohtelias. Arnold on hyvätapainen Ankka joka ei yleensä hermostu julkisilla paikoilla. Mutta kotonaan (Ankkalinnan Peikonhampaan vuorelle rakennetussa linnassa) hän hermostuu jos Ankkalinna Häviää Hanhivaaralle EM-kisoissa. Arnold on Rikas ja on joskus hieman liian Antelias. Hän on myös vähän hölmö. Kerran hän antoi Roope Ankalle 500 000 markkaa vain koska Vanhus istui kahvilla omassa nutussaan. Arnoldin Sisko Della ankka asuu Arnoldin kanssa hänen upeassa linnassaan se vuoksi koska Dellan mies on Sairaalassa Ankanpoikien pikku kepposen vuoksi.Arnoldilla on 3 upeaa kannettavaa tietokonetta. Arnoldilla on myös Täydellinen kokoelma Sarjakuvalehteä nimeltään: Konstaapeli Vihi.Arnold rakastaa eläimiä ja se selviää jo siitäkin kun hän on lahjoittanut 3 miljoonaa markkaa Kissojen ja koirien keräykseen. Hänellä ei itsellään ole lemmikkiä koska hän on allerginen Karvoille.Arnold SwarzAnkan tunnistaa hänen hienosta Frakistaan, Keltaisesta solmiosta, käyttää samanlaisia kenkiä kuin Roope Ankka, ja hänellä on musta lippis missä lukee SWARZANKKA. Hänellä ei ole poskipartaa hänen silmänsä ovat turkoosit. Arnoldilla on myös Kaksi Kulkuvälinettä. Moottoripyörä ja Tavallinen turkoosin värinen Auto.Arnold on usein auttanut Aku Ankkaa hänen veloissaan. Arnold on rauhallinen Ankka. Tämä on kuvaus Arnold SwarzAnkka nimisestä Ankasta.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

VihainenAnkkaFani kirjoitti:Onko tämä siis niiden voittajien kilpailu vai voiko tässä myös olla muutkin ihmiset? Ei siinä varsinaisessa kilpailussa.

Tämä on kilpailu joka kestää klo.20.00 asti ja sitten tänne saa tehdä omia vaikka kuinka paljon

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

mac ducky kirjoitti:Sen nimine hahmo kyllä on esiintynyt eräässä taskarissa eli tuo Arnold SwarzAnkka...

Mä otin ton nimen Siitä näyttelijästä: Arnold Swarznegger

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:

VihainenAnkkaFani kirjoitti:Onko tämä siis niiden voittajien kilpailu vai voiko tässä myös olla muutkin ihmiset? Ei siinä varsinaisessa kilpailussa.

Tämä on kilpailu joka kestää klo.20.00 asti ja sitten tänne saa tehdä omia vaikka kuinka paljon

Entäs se "Mestarien kilpailu?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat