Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

11:57

Onko tämä kyseinen painos harvinainen, kun on vuodelta 1970 ja suomenkielinen. Normaalisti se on 1971. Ja siinä lukee vaan "Printed in Italy by Arnoldo Mondadori Editore, Verona".

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

31.5.2011

Eli tässä saa luoda oman valtion ja niitä saa kommentoida.Oma valtioni:

Hemputsean keisarikunta

Pinta-ala 1000,000 km2

Johtaja:Tietysti minä

Pääuskonto:Kaikki saa uskoa mihin haluaa

Kansallislaulu:Hemputsealaisten marssi

Kysely
20.5.

Tervetuloa Kieliklubiin!
Tämä on näin aluksi Aku Ankka.fi ositteessa pyörivä pieni internet-kerho, johon voi liittyä jos kielet kiinnostavat.

Kieliklubin jäsenet ovat kieliklubilaisia.

Ma 11:32

Historia visa pisteitä saa kun vastaa oikein
Ensinmäinen joka saa 10 pistettä voittaa
Ensinmäinen kysymys:
Milloin donad trumpista tulee presidentti

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

6.7.2009

Eli tämä on samanlainen kuin "Pudota huonoin auto."

"Pudota huonoin ankkapiirtäjä." jne.

Tämä on samanlainen mutta vain Simpson-aiheinen.

Säännöt ovat 51% varmat. Joku laittaa listan Simpson-hahmoja, ja niistä otetaan omasta mielestään huonoin pois.

31.12.2016

Tervetuloa Historia-visailuun! Tämä on nimensä mukaan kahdeksas Historia-visailu, ja tiedättekin mitä täällä kuuluu tehdä.

HISTORIA-VISAILUN SÄÄNNÖT:

15.3.2013

Eli tämmönen voi olla jo Kertokaa ihmeessä Kadutko sun AA.fi nimeäs ja miksi nimeksi tahtoisit vaihtaa sen itse kadun mun nimee se kuulostaa ihan joltai kalalta koska se on kala ois kiva jos mun nimi ois ollu joku englannin kielinen tässä joitaki jota olisin halunnu: Donald007 Toi 007 James Pondi

1.7.2015

Tämä on perinteinen  historia-aiheinen tietokilpailu nimeltä Historia-visailu. Historia-visailu aloitettiin alunperin Pulinat osiossa Historia-ketjussa marraskuussa 2008.

 

Historia-visailun säännöt:

11.3.2010

No,tein tämmöisen tietovisan kun haku ei tämmöistä löytänyt.

Sitten niitä kysymyksiä saa tehä niin jos on vastanut kyseiseen kysymykseen oikein ja jos joku huomaa että se on oikea vastaus niin voisi sitten vaikka kiltisti huomauttaa vastanneelle.

31.1.2016

Harry Potter-visailun toinen topic!

Tiedän että ykkönen on olemassa, mutta sen 3. kausi on jo päättynyt, 4. kausi ei ole edes aloitettu, edellisiin kysymyksiin ei ole annettu vahvistusta ja kukkelikuu ei ole ollut sivuilla useaan vuoteen.

Pistetilanteet edellisiltä kausilta:

6.3.2009

Okay, tämän jutun juju menee niin, että jokainen käyttäjä tekee oman mainoksen vaikka itse keksitystä esineestä, jota sitten "mainoksessaan" esittelee, kertoo sen käyttötarkoituksen, ja niin edelleen. Elikkä tällä tavalla:

(esim.)Hilavitkutin

Kysely
20.5.

Olin ollut nykyisen tyttöystäväni kanssa 2 viikkoa yhdessä kunnes sen vanhemmat halusi tutustua minuun ne sai idean että vuokrataan mökki no minulle kävi. Skip 2 päivää. Olimme tulleet mökille ja päättänyt missä kukakin nukkuu minä ja tyttöystäväni nukkui saunakammarissa jossa oli parisänky.

30.9.2008

Monipuolista, kiinnostavaa ja hyvätasoista keskustelua musiikista. Vastaaminen yhdellä lauseella äärimmäisen ei-toivottavaa, laajasta aiheesta riittää kyllä puhuttavaa pidempäänkin viestiin.

Apukysymyksiä jumittavan kuulan voiteluun:

19.5.

Katsotaan jos wanhanaikainen karttaharjoitus saavuttaisi suosiota foorumilaisten keskuudessa, pääsisivät ne Sunzin tuntemuksellaankin leveilleet näyttämään taitojaan.

Kysely
12.5.

Aloitan yläasteen enso syksyllä, ja minua kiinnostaisi tietää yläasteesta sellaisia olennaisiaa asioita, jotka koskevat kaikkia suomen yläkouluja.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 983725
  • Viestiketjuja yhteensä 24688
  • Käyttäjiä yhteensä: 43942
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä8006