Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

Kysely
Eilen 16:04

Graeezi on luomani kieli, jonka kielioppia olen pyrkinyt tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi. Graeezista on tehty kaksi versiota, sillä sillä on kaksi luojaa.

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

4.10.2008

No tässä on, oliko se Suomen pisin muistaakseni. Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas.

Ei tuo ollut edes se pisin. Aiheen tekijä kirjoitit sen pisimmän.

25.2.

Heissan! Olen päättänyt riskeerata elämästäni aikaa kirjoittaakseni pitkän sepustuksen tätä topicia varten, joka ei toivottavasti mene hukkaan.

14.3.

Etsisin erästä tarinaa, jossa esiintyvät ainakin Roope-setä ja Tupu, Hupu ja Lupu. En muista sen nimeä, mutta siinä oli jokin sellainen juttu, että he jahtasivat junalla jotakin rosvoa, joka kulki resiinalla. Tämä rosvo ampui Roopen silinterin täyteen reikiä.

30.9.2008

Onko sinulla lemmikkiä tai useampia? Mitä hauskaa/hassua lemmikkisi on tehnyt kerro mieleenpainuvin, tai jos sinulla ei ole lemmikkiä, haluaisitko ja millaisen? Toivon asiallisia vastauksia.Vuff! :D

10.10.2008

Tässä keskustelussa saa siis vapaasti kertoa oman mielipiteensä kyseisestä tapahtumasta. Eli tykkääkö tapahtumasta vai ei jne, esim onko kauankin seuraillut. Sana on vapaa, kunhan EI törkeyksiin mennä.

Kysely
Su 20:26

Tämä on Akuankka.fi-sivuston oma Nintendo-topic. Tässä topicissa voit keskustella Nintendon konsoleista, käsikonsoleista, peleistä, leluista ja keräilyesineistä.

21.10.2011

Eli laitan tähän kysymyksiä ja kun kysymykset on ollut n. viikon laitan uudet. Kysymyksiä on aina 5-15. Ja yritä olla etsimästä netistä vastauksia. Minä tiesin ne, vain varmistin vastaukset netistä.

Kysymyksiä:

1.Minä vuonna pidettin ensimmäiset Euroviisut?

6.3.2011

Tämä on saanut kannatusta Topic?-topicissa, joten teen nyt tämän, kun ei haustakaan löytynyt. Elikä siis, jos joku ei tiedä tämän leikin ideaa, niin kerron nyt kyllä sen. Tässä edellinen kirjoittaja siis laittaa vaihtoehdoiksi sekä Totuuden, että tehtävän. Tässä siitä esimerkki:

Kysely
14.3.

Täällä on Off-Topic, jossa voi keskustella yleisesti suomeksi, sekä Chat in English, jossa samaa voi harjoittaa englanniksi, mutta tässä ketjussa ei rajoiteta millään tasolla, millä kielellä kommunikointi tapahtuu. Voit siis jutustella vapaasti, samalla syventäen kielitaitoasi.

9.6.2009

Kertokaa minkä lainen kännykkä teillä on.Onko siinä kameraa?

Minkä värinen?Mulla on Nokian 6060 siinä ei oo kameraa ja se on

musta:D:I:o(6)(h)

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 981320
  • Viestiketjuja yhteensä 24657
  • Käyttäjiä yhteensä: 42879
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä7178