Ottaisitko mieluummin roopen rahat,pellen aivot ,Mikin kekseliäisyyden vai Hannun onnen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mää ainakin ottaisin Hannun onnen,jos mulla olis Roopen rahat,niin menis veroihin ja tulis kaikenmaailman rosvoja.Hannu löytää kuitenkin vaivattomasti aartita,eikä hänellä ole koskaan huonoa päivää.

;)

Sivut

Kommentit (150)

Vierailija

Jos pitäs ottaa joku nuista ni ehkä ottaisin Mikin kekseliäisyyden. Jos esim. olis Hannun onni niin jos olis tosi hyvä onni kokoajan eikä yhtään epäonnea eikä vaikeuksia niin voisko sitä tuntea iloakaan siitä onnesta. Tai siis tajusitteko? :D

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

No... En ottaisi Hannun onnea ainakaan, koska jos aina vaan voittaa palkintoja ja autoja ym, elämä on tylsää. Ei mitään jännitystä. Ottaisin ehkä mieluiten Pellen aivot...:). Keksisin kaikkia aikakoneita ja lentäviä autoja, ja kun teen muille hyödyllisiä keksintöjä, saisin melkein yhtä paljon rahaa, kuin Roopella on. Eli ottaisin Pellen aivot!

Vierailija

Palan Hannun onnea, en ihan kaikkea ,sillä joskus voisi olla huono päivä ja joskus super hyvä ei kyllästyisi ainakaan.

Vierailija

Hannun onnen ihan suoraan koska jos olisin hannu niin kävisin kävelyllä ja löytäisin arvan ja voittaisin pää palkinnon ja se olisi varmaan tylsää no ottaisin kuitenkin sen

Vierailija

Please, älä laita enää koko kysymystä otsikkoon. Voisit laittaa otsakkeen vaikka muotoon. "Minkä ottaisit?" tai noin jotenkin, ja sitten aloitusviestiin kysymyksen.

No, minä ottaisin ehkäpä... joko hannun onnen taikka sitten Pellen aivot. Haluaisin onnen, no kaikki tietävät miksi ja Pellen aivot sen takia, ettää sitten olisi todella kekseliäs.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat