onko sinun mielestä kohtullinen hinta aku ankan taskukirjasta vaikka 4.50e vaikka ennen vanhaan taskukirjain pystyi saamaan 3 markalla???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

teksti kertoo kaiken???

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Muistakaa että ennen taskarit olivat puoliksi mustavalkoisia, jos ne olisivat edelleen niin hinta olisi todennäköisesti pienempi.

Vierailija

Otsikkoon ei tarvi kirjoittaa tekstiä noin paljon, ytimekäs otsikko ja tekstiin enemmän. Mutta kaikkihan tiedämme miten eurojen myötä kaikki on noussut, ennen joku makso markan nyt euron..:@

Vierailija

Halvempia niiden pitäisi olla! En itse ajattele markkoja mutta ennen sen sai euroissakin halvemmalla ja nyt se jo maksaa 4,50 euroo ja se on jo aika paljo yhdestä taskarista..

Vierailija

On nykyinen hinta Taskarista liikaa, hintaa voisi laskea vaikka eurolla, eikä Minitaskarikaan saisi maksaa saman verran kuin Taskarit, niiden hinta voisi olla vaikka sama kuin Roope-sedässä. Onneksi divareista saa ostettua halvalla Taskareita.

Vierailija

ne on liian kallita ostin viikonlopun aikana kaksi aatk:ta maksoi 9 euroa ennen olisi saanut ainakin nelja sillä hinnalla

Vierailija

nWo kirjoitti:Ensinnäkin Akuz Ankkaz, taskukirjaa ei ole voinut saada ennen 3 markalla sillä se maksoi ennen noin 20 markkaa ja euroihin muutettuna noin 3,30e. Ja fi.hemuli, Aku Ankka ei ole maksanut mitään yhtä markkaa sillä se maksoi vuonna 2001 9,50 markkaa ja euroissa 1,60e.

oon melko samaa mieltä, mul on yks aika vanha normaalikokonen taskari ja se oli näköjään maskanu 39 markkaa, mut kyl nykyään ne silti hieman hinnakkaita, mut ei haittaa sillä en hirveästi ostele taskareita :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat