Oletko uusi vai kokenut käyttäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletko Aku Ankka -foorumin uusi vai kokenut käyttäjä? itse olen kokenut ja osallistunut keskusteluihin pitkällä ajalla

Sivut

Kommentit (85)

Vierailija

Hmm... Tämä aihe tuntuu jotenkin ... tyngältä? Tai en tiedä. No kuitenkin. Olen melko kokenut. Rekisteröidyin joulukuussa 2009 erään kisan peräaaä. Tosin alkuaikojen viestieni laadussa olisi parantamisen varaa! :D

KK!

Vierailija

Itse olen varsin kokenut käyttäjä, sillä olen rekisteröitynyt 26.11. 2009. Hassua, että jaksan käydä täällä edelleen, uskon, että minut pitävät täällä vain roolipelit... Ja muutama muu asia! ;D

Ja ärsyttävää, kun viestejään ei voi muokata jälkikäteen!

-Kia K

Vierailija

Tämä aihe on sinällänsä huvittava, sillä kokenut käyttäjä ja uusi käyttäjä voi olla sama henkilö. Mutta tulkitsen tämän kokeneen käyttäjän vanhana käyttäjänä. Omasta mielestäni vuoden 2009 jälkeen rekisteröityneet ovat uusia käyttäjiä, eli itse tällöin olen vanha.

Hieman nörttimäisiä sanoja:
Jos olisin uusi käyttäjä (rekisteröitynyt 2010), olisin kuitenkin vuonna 2013 uusi käyttäjä ja silloin olisin vanha käyttäjä.

Jac,
Be me, it makes you nörd

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen suhteellisen kokenut kävijä tällä sivustolla. Rekisteröidyin tänne ihan alussa, edellisen suuren uudistuksen jälkeen. Tarkemmin rekisteröidyin 12.3.2008, mutta aloin keskustella vasta heinäkuussa 2008.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Eliteist
Seuraa 
Liittynyt14.9.2011

Olen kokenut. Olen ollut täällä vuoden 2011 syyskuusta asti.

Mutta vain silloin rekkasin tänne. Joka tarkoittaa, että en heti keskustellut, joten ehkä lokakuun alussa.

okei...

Vierailija

Äskeisten viestin perusteella kokemus näillä sivuilla kertyy pääasiassa keskustelujen avulla. Ei se keskusteluissa oleminen kokemusta anna.

Jac,
Be me, it makes you nörd

Vierailija

Olen kokenut käyttäjä entisellä käyttäjälläni Nikossi ankalla oli yli 900 viestiä ja kirjauduin yli vuosi sitten.

~NicoAnkka ennen Nikossi Ankka~

Vierailija

No jos nyt ajateltaisiin vaikka näin, että ennen vuotta 2012 rekisteröityneet käyttäjät ovat vanhoja ja ns. kokeneita ja sen jälkeen rekanneeet olisivat vaikka uusia... Mutta kun se vaan ei toimi noin! Rajaa ei oikein voi vetää kovin selkeästi, koska kokemus on suhteellista viestimäärästä ja täällä oloajasta riippumnatta... Hankala selittää.

Niin, minua kai voi oiekasti sanoa varsin kokeneeksi käyttäjätki, silloin kuin vielä viestimäärä näkyi niin se oli minulla reilusti päälle kymmenentuhatta viestiä. Aika hyvin, vai? ;D  Mutta kuten olen sanonut jo kauan, viestimäärällä ei ole merkitystä, eikä varsinkaan enää nyt kun sitä ei näy!

-Kia K

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Olen samaa mieltä Kia K:n kanssa että on todella vaikeaa vetää rajaa sille että kuka on kokenut ja kuka ei ole. Voi olla että joku on rekisteröitynyt vasta viime juoluna mutta käynyt täällä melkein joka päivä kun taas joku voi olla jo monta vuotta rekisteröityneenä mutta käynyt todella harvoin sivuilla. 

Itse pidän itseäni aika kokeneena vaikka moni ei minua varmaankaan tunne koska en ole täällä käynyt vähään aikaan, mutta vanhemmat käyttäjät varmasti muistavat minut. Olen ollut pari viime vuotta vähän kiireinen treenien, koulun ja töitten kanssa joten en ole paljoonkaa ehtinyt käydä täällä kirjottelemasa, joskus en kertaakaa pariin kuukauteen. Mutta nyt kun oma kesäloma alkanut duunista ja oma toimiset treenit alkaneet niin toivon ehtiväni tänne useammin ja tutustumaan uusiin käyttäjiin.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Näen itseni melko keskitasoisena käyttäjänä, eli edellä mainittuna "rekannut vasta mutta aktiivinen" -tyyppisenä... ööh.... tyyppinä.

Niin asiaan eli se raja määräytyy kai ihan sen oman mielipiteen mukaan; senhän voi ihan päätellä näkeekö itsensä omissa tai muiden silmissä kokeneena konkarina vaiko aloittelevana amatöörinä.

~Lucar~

snʇıoɾɹıʞǝll∀

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Mielestäni olen uusi, mutta hieman kokenut käyttäjä. Itse käyn näillä sivustoilla roolipelien, blogie, ankkatapahtumien ja jotta pysyisin ankkoihin liittyviin tapahtumien tasalla. Myös kaikki ankkapiirtäjiin liittyvät tiedot kiinostavat minua. Oho, taisin sortua väärään aiheeseen. Aihe oli käyttäjistä. No, kuten sanon olen uusi käyttäjä, ainakin mielestäni. Rekisteröidyin vuoden 2011 alussa.

T:Nupu Ankka

Vierailija

Henkiläkohtaisesti koen itseni suhteellisen kokeneeksi käyttäjäksi, rekisteröidyinhän vuonna 2009...

Olen kuitenkin samaa mieltä _Aku Ankka_:n ja Kia K:n kanssa, eli kokeneiden (tai kokemattomien) sekä uusien käyttäjien välillä kulkeva harso on niin ohut, että itse en menisi tällaista määrittelemään.

Mutta muuten hyvä topic!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat