Don Rosan Kootut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette rosan kootuista?? Kannattaako ostaa vaikka onkin kallis (540€) + niiden arvokin voi olla pilvissä jo 10 vuodenkin päästä! Kun ajattelin pyytää joululahjaksi + kerätä vielä rahaa siihen, että kannattaako ostaa?

Olisi ne nyt hienon näköisiä omassa hyllyssä :D

*Tuplanolla on täällä taas*

Kommentit (9)

Vierailija

Juu olen myös katsonut tuota sivua, mutta UKK:sta ei löytynyt vastausta, voiko koko sarjan vielä tilata, vai jos tuosta tilaa nyt, niin saa vain viimeiset osat. Jos joku tietää niin vaadin vastausta.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Tullimaksu: Luulen että vikoja osia ei pystyisi edes tilaamaan pelkällään. Jos siinä on tilauskaavake jossa on täysi hinta, niin siitä vaan täyttämään. Sittenpähän näet että mitä saat.

Tuplanolla 000: Silloin saattaa olla jo hieman myöhäistä :D

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Vierailija

"Don Rosan kootut -kirjasarjaan kuuluu kolme kolmen kirjan koteloa, jokaisen kotelon hinta on 180 € + posti- ja käsittelykulut 10 €/lähetys. Ensimmäisen lähetyksen saan marras/joulukuussa 2011. Seuraavat kolme kirjaa upeassa keräilykotelossa lähetetään minulle kesäkuussa 2012 ja joulukuussa 2012, jonka jälkeen kokoelmani on täydellinen. "

Tuossa ei sanota koko hinnan maksamisesta. Sen sijaan tuossa puhutaan lähetysten ajankohdista, joka pistää vähän arveluttamaan. En halua tilata vain viimeisiä osia.

Vierailija

aloin miettimään sitä myös, että saako sen koko paketin jos tilaa nyt, KOSKA HALUAN NE KAIKKI!!!!! PISTÄKÄÄ NYT JOKU VIESTII JOS TIETÄÄ!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat