Onko mielestäsi halpa hyvä vai huono juttu.

Seuraa 
Liittynyt4.9.2011

Minun mielestä halpa on parempi,koska ei tarvitse maksaa paljoa,mutta joskus halpa krääsä menee helposti rikki.Halpa on parempi kuin hintava minun mielestäni.Kerro mielipiteesi.

Kommentit (5)

Vierailija

Aluksi: Periaatteessa tämä kuuluisi "Pulinat" -osioon, ellei yleisesti Aku Ankka -tuotteista puhuta. Tämä olisi ehkä hyvä siirtää sinne ^^.

Mutta vastatakseni kysymykseen, halpa on minusta vähän molempia. Joskushan halvat esineet voivat olla aika huonossa kunnossa ja menevät rikki jo koskettaessa. Varsinkin, jos paikka mistä ostelet ei ole itsekään hyvässä kunnossa tai se ei ole niin tunnettu/suosittu. Mutta ei halpa aina pahaakaan tarkoita, hyvä hinta ja laadukas tuote (esimerkkinä Ikean tuotteet) takaavat hyvän kaupan ja iloisen mielen :).

-Scrooge McD, the Richest Duck in the World and King of the Klondike-

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Jos tämä liittyy Ankka tuotteisiin niin sanoisin että halvempi on parempi, niin kauan kuin se on luku kunnossa tietenkin! Itse en keräile Akkareita sillä tarkoituksella että voisin pitää niitä hyvässä kunossa ja joskus vanhana myydä pois ne tai muuta vastaavaa. Itse vain nautin niiden lukemisesta ja ostan niitä sen takia eikä minua haittaa jos kirjassa tai muussa on hieman repeämiä tai jossain tyhjällä sivulla tussin jälkiä. Kirjat ja lehdet ovat mielestäni tarkoitettu lukemiseen ja vaikka sitä ei heti uskoisi niin melkein pakostakin lukemalla ne kärsivät ainakin jonkun verran. Mutta jos puhumme yleisesti niin sanoisin että pitää löytää se kultainen keskitie, en menisi heti ostamaan kaikkein halvinta koska niistä ei ikinä tiedä että montako miinuttia ne kestäisivät mutta kun taas opiskelija budjetilla mennään eikä muutenkaan ikinä mitenkään rikas ollut niin ei niitä hirveen kalliita vempeleitä oikein viitsi ostaa kun ei sitten jää rahaa muuhun. 

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat