Kuka tuntee kenetkin oikeassa elämässä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tunnetko jonkun täältä oikeaassa elämässä?

Sivut

Kommentit (21)

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

^Olet hyvin uusi käyttäjä. Todella uusi.^

Itse tunnen Kuukupööpöttimen (en ole nähnyt mutta puhelinnumerot vaihdettu ja sähköpostiosoitteet toisillamme on) ja sitten Laivafani2013 entisen Laivafani2200:n, kaksosveljeni. Ja tietenkin henkilön jolle kuuluu kunnia siitä, että liityin tänne, flemmingandersen, luokkalaiseni.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kuukupööpöptintä en varsinaisesti tunne, mutta olen nähnyt.

Ja tunnen myös aku1234567:n, joka on vierusluokkalla, vai miten se kirjoitetaan.

Niin, ja VPK Pertin, jonka halusimme 1234567:n kanssa rekisteröityvän tänne. Ette varmaan tunne. Viestejä puolentoista vuoden aikana huikeat vähän päälle kymmenen ;D Hänkin on vierusluokkalainen ja samalla myös paras kaverini.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Tunnen oikeassa elämässä täällä ainoastaan Doogun(Veljeni joka ei enää käy) ja Akutiikerin (Kaverin joka joko ei käy tai käy harvoin)

-T:KAPINOIVA rapkissa

Eliteist
Seuraa 
Liittynyt14.9.2011

Luulen tuntevani nupu ankan (ei enää kai täällä käy?), koska meillä partiossa yhden partionimi oli Nupu (nykyään emme käytä sitä nimeä niin paljon). Muita en sitten tiedäkään.

okei...

Yuk7on
Seuraa 
Liittynyt22.3.2012

joitakin luokkalaisiani ja kavereita on ollut hieman, mutta kukaan ei ole jäänyt.

Palvelinta osoitteessa löy.ly ei löydy, koska DNS-haku epäonnistui. DNS on verkkopalvelu, joka kääntää sivuston nimen verkko-osoitteeksi. Virheen aiheuttaa yleensä internetyhteyden puuttuminen tai väärin määritetty verkko. Syynä voi olla myös DNS-palvelin, joka ei vastaa, tai palomuuri, joka estää tuotetta Google Chrome käyttämästä verkkoa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat