Aku,huono-onninen ankka.Vai onko?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankkahan sanoo itseään huonotuuriseksi,mutta silti sattuu aika useinkin onnenkantamoisia. Korkealta tippuessaan aina löytyy pelastava oksa tai patjakuorma. Silti Akua väitetään huono-onniseksi. Oletko lukenut tarinoita joissa Akulle sattuu "onnekkaita tapaturmia" ja mitä mieltä olet Akun tuurista?

Kommentit (9)

Raha Reiska 01
Seuraa 
Liittynyt3.1.2013

Onhan Aku perjaatteessa huono tuurinen, mutta kuitenkin kaikissa vaaroissa Aku selviää, joka on ihan luonnollista tarinoissa, mutta oikeassaelämässä huikean hyvä tuurista. Tarinoissa Aku on näissä asioissa hyvä onninen, joka on luonnollista, koska siihenhän tyssäisi Aku Ankan tulevat tarinat.

Nimimerkki123
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010
Raha Reiska 01

– joka on ihan luonnollista tarinoissa –

 

Aku Ankka -tarinoiden tarkoitushan on olla humoristisia (vähän niin kuin komediaelokuvat), joten niiden ei myöskään tarvitse olla realistisia. Siinä selitys.

 

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akulla on käänteinen epäonni, ja hän on niin epäonnekas että se muuttuu  hyväksi. Esimerkiksi tapaturmiin Aku joutuu usein, mutta pelastuu aina.

Toinen teoriani on että Akulla on äärettömän hyvä tuuri, parempi kuin Hannun, mutta vastapainona hyvä tuuri tapahtuu vain vaaratilanteissa ja muutoin hänellä on epäonni.

Robottinen koppalakki
Seuraa 
Liittynyt19.4.2014

No, esimerkiksi tarinassa jossa Roope antaa patsaan Akulle, mutta patsas päätyy takaisin Roopelle, Aku joutuu rekan alle, ja ei kuitenkaan joudu edes sairaalaan (vai eikö vain kehtaa mennä?).

Ja tarinassa Onnenkantamoinen taskarissa Kultakypärä Akun huono tuuri tuo muille hyvää onnea.

-Sillai kai

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

No onhan se totta että yleensä Akulla kävisi oikeassa elämässä hyvä tuuri,mutta jos Akulla kävisi huono tuuri enää ei tulisi Aku Ankkoja vaan Nimi kai vaihdettais Roope tai Tupu,Hupu ja Lupu Ankaksi.

Pöö

Akkarimaster
Seuraa 
Liittynyt7.6.2014

Mun mielestä Akulla on hyvä tuuri Vaikka joskus Aku vaikka muuttuu rikkaaksi jonku tuotemerkin avulla ja Roope Setä pilaa kaiken Aku on silti hyvä onninen Sillä on Tupu,Hupu ja Lupu Akulla on Iines ja Roope setä Hannu Hanhella saattaa olla ehkä urheiluautoja rahaa ja kaikkia luxus kämppiä Aku on hyvä onnisempi vaikka se joskus joutuuki pulaa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat