Kadonneet kansat ja kulttuurit

Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Ensin yritin etsiä tätä Atlantis haulla, mutta en löytänyt mitään sellaista, mutta jos tämmöinen kerran on jo, modet hoitakoon homman.

Mutta asiaan. Katsoin torstaina MTV3:lta dokumentin, joka kertoi Atlantiksen uusista salaisuuksista. Siitä sain idean tähän topiciin. Eli Atlantis on myytti, jonka Platon eli Antiikin Sokratesin oppilas kertoi Atlantiksesta, kadonneesta mantereesta, joka sijatsi Herakleen pylväiden vieressä ja oli aikaansa edellä.

"Platonin dialogissa Kritias sanoo kuulleensa kertomuksen Atlantiksesta isoisältään." Wikipedia

Wikipediassa kerrotaan, että ylijumala Zeus oli upottanut maan maanjärityksiin ja mereen. Atlantiksen sijainti on arvoitus edelleenkin, mutta useat tutkijat etsivät sitä. Ohjelmassa ja myös Wikipediassa kerrotaan Robert Sarmastin teoria, että Atlantis olisi sijainnut nykyisen Kyproksen vieressä Välimerellä. Tätä teoriaa pidän itsekkin todennäköisenä. Myös kerrotaan, että Theran saari(Santoriini) olisi aiheuttanut Atlantiksen tuhon. Jos haluatte saada lissä tietoa niin menkää itse Wikipediaan. Taas ohjelmassa yksi tutkija kertoi, että Atlantisihmisrotu on nimeltään Homo Atlantis. Eikö me ollaankaan Homo Sapiensijeja? Tämä tutkija ihmetteli, että miten luolamaalaus ihmisistä yhtäkkiä siirrytään Antiikin Kreikan ja Rooman tapaisille ihmisille, jotka rakentavat muistomerkkejä? Tutkijan mielestä avaruudesta on tullut alieneja ja he ovat yhdistäneet  ihmisen ja alienin! Homo Atlantiksen jälkeläisiä on edelleen ja heillä on alienejen pahoimmat piireet. Sitten ne häppäsevät Maapallolta, kun se tuhoutuu! Vai ollaanko me kaikki niitä? Noh on myös muita kadonneita maita, kuten Santoriini. Kun Santoriinin tulivuori purkautui, se tuhoutui. Ja samalla myös Atlantis! Voi myös hyvin olla, että Atlantiksen tuhouduttua asukkaat lähtivät esimerkiksi: Mesopotamiaan, Egyptiin, Machu Pichuun ja mayojen maahan. Näin syntyi kulttuureita, kun Atlantilaiset olivat kehittyneitä. No tässä topassa te voittte puhua oman mielipiteenne Atlantiksesta, missä se oli? Miten se tuhoutui? Onko alienit tulleet maahan? Miten kehittynyt oli Atlantis ja paljon muuta! Voitte puhua myös muista kadonneista kansoista! Hyviä pulinoita ja varokaa Homo Atlantis-rotua!

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Kommentit (7)

Turhala
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013
Rapkissa

Täytyykö kaikista asioista vääntää väkisin topic?

Kaikista asioista? Samaa voisi kysyä sinulta. Täytyykö jokaisesta asiasta jankuttaa?

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012
turhamies15
Rapkissa

Täytyykö kaikista asioista vääntää väkisin topic?

Kaikista asioista? Samaa voisi kysyä sinulta. Täytyykö jokaisesta asiasta jankuttaa?

Täytyy. Keksin tälle topicille paremman nimen ja se on täytyykö?

Täytyykö joka topicciin varamodeilla?

Mutta kuvailen kahdella sanalla asiaa. Ja hitot!

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Olet sinäkin tehnyt turhia topiceja ja myöskin saanut bannit kerran. En ole varma, mutta kenen mielestä h*tto on kirosana. Yläpeukkuttakaa jos on, alapeukuttakaa jos ei. Miksi sinä ylipitäänsä jankutat? Sinusta tuli aika paljon diiva, kun voitit ennätyskirjan käyttäjäpalkinnon. Miksi topiceissa pitää jankuttaa, kun niissä pitäisi puhua asioista? Puhukaa tästä topicin aiheesta älkääkä jankutako, kuten Rap.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Itse en usko että ihmisten kehitys liittyy millään tavalla alieneihin. Uskon silti että avaruusolioita on olemassa, onhan niistä paljon todisteitakin. Esim. You Tubessa on videoita joissa ihmiset ihmettelevät taivaalla liikkuvia hohtavia palloja. Mutta oma teoriani on että alienit ovat täällä maapallolla. Tosin en ajattele että he ovat alieneita. Jokapuolella höpötetään että "avaruusolioita" jos jossain kuvassa näkyy jokin outo otus. Entäs jos se on tutkimaton laji, joka elää täällä maapallolla, ja pysyttelee useimmiten piilossa. Tavallinen laji kuten kettu. Tai siili. Tai apina. Ja välilä he... öh... lähtee lentävällä lautasella lentoon taivaalle. Siinä tapauksessa laji on paljon viisaampi meihin ihmisiin verrattuna. Ja näin ollen he pitävät meitä kettuina, siileinä tai apinoina. Ihan hyvin mahdollista. Mutta miksi kaikki satujen alienit ovat samanlaisia kuin oikeasti nähdyt? Asia on todennäköisesti niin että ihmiset ovat olleet joskus muinoin tekemisissä jonkun tuntemattoman ja älykkään lajin kanssa, joita alieneiksikin kutsutaan. Mutta jonkun takia alienit ovat päättäneet lähteä piiloon. Ehkäpä heitä kohdeltiin huonosti tai jotain. Ja koska kaikkia outoja otuksia on nähty hylätyissä paikoissa tai metsissä, olen keksinyt että asia voisi olla näin: Koska he ovat lähteneet piiloon, he ovat lähteneet paikkoihin joihin ihmiset ei tule. Kuten synkkiin metsiin ja autiotaloihin. Ajan kuluessa ihmiset ovat pikkuhiljaa alkaneet epäillä alieneiden olemassaoloa, ja nykyään niitä pidetään vaan satuna. Mutta minun teoria on että niitä on oikeasti ollut. Ja henkiä tai jotain sen tapaisia on olemassa. Meidän suvulla on kokemusta asiasta, mutta muille emme siitä puhukkaan koska kaikki pitäisi meitä hulluina.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Nosto, toisen kerran perään. Tosin tämän jälkeen tehty Maapallon kehitys kyllä ajaa saman asian joten jos modet ajattelevat, että tämä on turha niin lukkoon.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat