Roolipeli WonderWorld

Seuraa 
Liittynyt5.6.2013

Hei, anteeksi jos matkin jotakuta, mutta kävin katsomassa yhtä roolipeli kessaa niin huomasin sen olevan melko vanha, joten päätin luoda uuden txt ropen. Elikkä säännöt tulevat tässä:

Ei kiroilua, ja kaikki on sallittua mitä nyt nää "perus säännöissä" on sallittu.

 

Kerro hahmostasi ainakin nämä asiat:  Nimi                 Ikä                 Skp

Luonne                Ulkonäkö                Menneisyys              Miten päätyi WonderWorldiin                      Elementti / Voima                Klaani

 

 

 

Joka pelaajalla on ainakin yksi elementti/voima. Niitä ovat:           Tuli       Vesi          Maa           Sähkö           Ilma                 Ennustus           Sisäinen silmä (näkee esimerkiksi sokeana esim. missä hahmo liikkuu/monta niitä on)                   Ajatustenluku          Tai mitä nyt keksittekään.               

Hahmo saa olla minkä lainen tahansa, hyvä tai paha. Ja kuulua mihin klaaniin hyvänsä.

Klaanit:      VarjojenSoturinKlaani(VSK)                 VeriTähdenKlaani(VTK)                   MustanLumenKlaani(MLK)        sekä                  ValkoistenValheidenKlaani(VVK)

 

 

Ropen (roolipelin)  Juoni :

VarjojenSoturinKlaanislaisten on saatava hopeinenkuunsirppi itselleen. Se on voimakas amuletti jonka avulla pystytyään vapauttamaan haudasta historian vahvimmat soturit. Jos soturit saadaan vapautettua, ne tuhoavat kaikki Klaanit. Myös VarjojenSoturinKlaanin. WonderWorld on paikka missä mitä kummimmat otukset elävät. Hopeistakuunsirppiä suojeleva ValkoistenValheidenKlaani on hyvin hauras, sillä heidän johtajansa JuovaSilmä, on hyvinheikkona sairastuttuaan keuhkomätään. Keuhkomätä on vaarallinen tauti, ja sen voi saada ainoastaan Celjojen-joessa asuvista Celjoista. Celjot ovat myrkyllisiä kaloja, joiden myrkkyä käytetään aseissa... Hyvää Ropetusta ;)

               

Kommentit (4)

JazzzuGirl
Seuraa 
Liittynyt5.6.2013

Unohtui:   Hahmoja voi olla enintään kolme, ja puhe merkitään näin mieluusti:

 

Esim. // Missä hän on //

tekeminen. *Kävelee pois*  

 

Ja ilmoittakaa kun lähdette ropesta ;)   Kiitos.   enjoy♥

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

Roolipelejä saa olla auki vain yksi per kuukausi + Roolipeli D, ja nyt on auki minun ropeni. Katso lisää täältä: https://www.akuankka.fi/keskustelu/25348/ketju/roolipelit

Eli tämä topic lukkoon, sori varamodeilu.

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ennen, joskus vuonna 2011, tällä sivulla oli massiivisesti roolipelejä. Sen takia, niiden määrää rajoitettiin. Suosittelen muuten että katsot jostakin roolipelistä perusjutut siitä miten roolataan tällä sivustolla. Noin roolataan lähinnä chateissa!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat