Rosa-kesä

Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Kesällä 2013 Aku Ankassa on meneillään Rosa-kesä. Eli Sanoma Magazines julkaisee Aku Ankassa näköjään Roope Ankan elämä ja teot -sarjan alkuperäiset tarinat.  

Miksi?

Miks pitää koettaa taas miellyttää ns. epäaktiivisia lukijoita, jotka lukevat Aku Ankkaa vain satunnaisesti? Kaikki kesällä julkaistavat Rosa-tarinat on luettavissa Roope Ankan elämä ja teot -kirjasta, jonka saa omakseen hintaan 20€. Miks Rosa-hypetystä pitää juntata koko ajan julkaisemalla vanhoja 100 kertaa julkaistuja sarjoja jotka kaikki kunnon ankistit ovat lukeneet jo kyllästymiseen asti? En ymmärrä miksi Aku Ankka julkaisee koko ajan Rosan samoja sarjoja. Kaiken sivutilan minkä Rosa-kesä vie olisi voinut käyttää paremmin julkaisemalla ennennäkemättömiä laatusarjoja muilta piirtäjiltä. Mutta ei.

Sanoma Magazines tähtää tietenkin myynnin maksimoimiseen. Kovakantisten Aku Ankka -kirjojen myynti on tietenkin suuri bisnes Sanomalle. Rosan kirjat ovat ehkä suurin myyntitykki kovakantisista. On ymmärrättevää, että välilllä on hyvä julkaista Rosa-maistiaisia, jotta lukijat kiinnostuisivat Rosasta enemmän, jolloin he ostaisivat myös kovakantisia Rosa-nälän kasvaessa. Mutta miksi Sanoma dumbbaa koko RAejt-materiaalin lehteen, jolloin RAetj-kirjojen myynti laskee selvästi kun sarjat voi lukea Akkarista?

Ehkä Aku Ankka on suunnattu vain nuoremmille, kokemattomimmille ja vähemmän asiantuntevimmille lukijoille, ja hylännyt meidät vanhat lukijat... Ehkä munkin pitäis vain lopettaa ylihinnoitellun Aku Ankan tilaus ja siirtyä harjoittamaan Aku Ankka -harrastustani toisin tavoin.

Mielipiteitä Rosa-kesästä.

 

Sivut

Kommentit (19)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Ensinnäkin tervetuloa taas takaisin sinulle(kin) vaikka tuskin täällä kauan viihdyt.

Rosa-tarinoita pitäisi tottakai julkaista Akkarissa, mutta tarinoita jotka melkein kaikki on jo lukenut, on ihan turha tunkea Akkarin sivuille. Niin kuitenkin kävi. Ja kesän nimihän on Rosa-kesä, joten kyllä mielestäni paljon muitakin Rosa-sarjoja kuin Roope Ankan elämä ja teot-saroja pitäisi nyt kesän aikana Akkarissa julkaista. Kyllä Rosa muutakin piirsi kuin Roopen elämiä ja tekoja. Ei se minua kauheasti haittaa, mutta parempi olisi jos julkaistaisiin sellaisia Rosa-sarjoja jotka on ehkä joskus aikoja sitten julkaistu jossain kovakantisessa. Ei sellaisia jotka on huippusuosittuja ja julkaistaan suurinpiirtein jokainen vuosi jossain kovakantisessa. Itse toivoisin Kutistetun Kitupiikin ja sen mikälie olikaan Rosa-sarjan jota en ole koskaan lukenut. Vähän vaikea sanoa kun en siitä paljoa mitään tiedä enkä muista. 

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Yuk7on
Seuraa 
Liittynyt22.3.2012

Tässähän on sellanen juttu että kaikki rosan tarinat joita ei oo julkaistu akuankka lehdessä ennen niin ne on tässä Rosakesässä. Eli tässä on vain elämä ja teot sarjan kaks ekaa lukua.

Palvelinta osoitteessa löy.ly ei löydy, koska DNS-haku epäonnistui. DNS on verkkopalvelu, joka kääntää sivuston nimen verkko-osoitteeksi. Virheen aiheuttaa yleensä internetyhteyden puuttuminen tai väärin määritetty verkko. Syynä voi olla myös DNS-palvelin, joka ei vastaa, tai palomuuri, joka estää tuotetta Google Chrome käyttämästä verkkoa.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Niin minäkin aluksi arvelin mutta kun jostain sain taas päähäni että Rosa-kesä on vain pelkkiä elämiä ja tekoja. Oli miten oli, mutta toivottavasti asia on niin kuin Yuk sanoi.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Tuplis
Seuraa 
Liittynyt5.8.2012

Lainaus:
Touhula: Missään ei ole sanottu, että elämä ja teot olisi nyt tulossa kokonaisuudessaan lehdissä. Eikä se kyllä varmasti olekaan...
Eikä toivottavasti tulekaan. Aion hankkia molemmat osta, enkä halua lukea niitä Aku Ankka -lehdistä. Ja sitä paitsi tulisi liian pitkät jatkosarjat.

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Niin tuleehan tilaajille halvemmaksi ostaa akkarit jossa on Elämä ja teot. Mutta kaupasta ostaessa koko sarja tulisi kallimaaksi, eli perjateessa esim. minulle, jolla akkaritilaus keväällä päätyi. Ja kaiken lisäksi jos ostaisi divarista niin Rosat saisi halvalla. Kuitenkin aion ostaa akkareita jos Elämä ja Teot Osa 2:sta tulee akkariin, koska se kirja nimittäin puuttuu.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Touhula: Missään ei ole sanottu, että elämä ja teot olisi nyt tulossa kokonaisuudessaan lehdissä. Eikä se kyllä varmasti olekaan...
Tulevat Ankka ja -hiirijulkaisut-topassa One Piece kyllä sanoi että Rosa-kesä koostuu Roopen elämistä ja teoista. En sitten tiedä mistä oli tiedon saanut mutta toivottavasti näin ei ole.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

No eivätpä taida elämä ja teot mahtua kokonaisuudessaan "Rosa-kesän" lehtiin, joten tuskinpa julkaisevat vain osaa RAET-sarjasta. Ja kuten Akkarissa taidettiin vihjata, vain nämä ennenjulkaisemattomat Klaaninsa viimeinen ja Mississippin mestari julkaistaan nyt lehdessä. Muut sarjat ovat lienevät sitten Rosan muusta tuotannosta.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainattu Toimituksen blogista Aatteita Rosa-kesän alkaessa:

Lainaus:
 Alkaneen Don Rosan sarjoja pullollaan olevan kesän myötä Roope Ankan nuoruuden seikkailut tulevat tutuiksi taas yhdelle lukijapolvelle, ja jo pidempään Aku Ankan maailmassa viihtyneet saavat pitkästä aikaa lukea suositun mestarin ihastuttavia tarinoita.
Aika monta osaa elämiä ja tekoja pitäisi julkaista, että ne tulisivat tutuiksi uudelle lukijapolvelle. Tämän perusteella siis kesä on täynnä elämiä ja tekoja, mutta lopussa kyllä vihjattiin jotain pidempäänkin Ankka-maailmassa viihtyneistä. Ja Akkaristakin voi päätellä että luvassa on muitakin kuin ejt:a. Ja kyllähän Akkarissa puhuttiin siitäkin että luvassa olisi Rosa-kesän aikana kaikkien aikojen ensimmäinen Don Rosan Suomessa julkaistu ankkatarina. Kyseessä on siis Jos metsään haluat mennä nyt... eikä sekään kyllä liity elämiin&tekoihin.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

 

Yhtä viestiä pitää vielä lainata...

Lainaus:
Yuk: Tässähän on sellanen juttu että kaikki rosan tarinat joita ei oo julkaistu akuankka lehdessä ennen niin ne on tässä Rosakesässä. Eli tässä on vain elämä ja teot sarjan kaks ekaa lukua.
Mutta kaikki Rosan jatkosarjat on jo julkaistu Akkarissa. Onko koko loppukesä siis täynnä Rosan 10-sivuisia? Sekin voi olla mahdollista, koska eihän Klaaninsa viimeinenkään ollut jatkosarja. Eikä Jos metsään haluat mennä nyt... joka tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa Rosa-kesää. Kyllä sekin kelpaa, mutta pitkät Rosan jatkikset ovat parempia. Ja Akkarissa puhuttiin muistaakseni että Rosa-kesä koostuu lähinnä Akkarissa ennenjulkaisemattomista tarinoista. Saattaa siis olla että joku ennenkin julkaistu Rosan jatkis saatetaan jossain vaiheessa julkaista, tai sitten ei.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Toimituksen blogissa kyllä puhuttiin vain Roope Ankan elämä ja teot-tarinoista. "Rosa-kesän aikana saamme lukea Roopen nuoruuden seikkailuista toivottujen uudelleenjulkaisujen myötä" siellä lukee. Vaikuttaa siis siltä että kesä on täynnä elämiä ja tekoja. Mutta jossain puhuttiin että kesä koostuu lähinnä ennen Akkarissa julkaisemattomista Rosa-tarinoista, ja kaikki muut elämät ja teot ovat jo tietääkseni julkaistu...

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

dipsy
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Toimituksen blogia en ymmärrä. Eihän tuota Windigojen mailla-tarinaakaan ole julkaistu elämä ja teot-kirjassa. Kyllä se nyt divarissa maksaa kuitenkin enemmän kuin 20€, en ole nähnyt sitä missään niin halvalla. Mutta tuo Windigojen mailla on tähän mennessä ollut ainut hyvä tarina, kun en ole mikään erikoinen Rosa-fani.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

"Pää-asiassa Akkarissa ennen julkaisemattomia sarjoja"

Taas liiottelua! Neljä Akkarissa ennen julkaisematonta tarinaa, ja loput onkin jo vanhoja tuttuja! Miksi ihmeessä Toimituksen pitää huijata? Eihän tässä ole mitään järkeä! Viimeviikon Akkarin Rosa-jatkiksen toisen osan neljä ensimmäistä ruutua oli Akkarissa ennen julkaisemattomia (viimeksi neljän tilalla oli yksi iso ruutu) mutta se ei ole kyllä suuri määrä!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

dipsy
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Eikä tätä Jos metsään haluat mennä nyt...-tarinaa ole julkaistu, eikä tulla julkaisemaan. Toimitus esiin, sen pitää vastata teoistaan.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat