Kuinka vanhana luit ekat Akusi ?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ite luin noin 2-vuotiaana ja vielähän (TOTTAKAI) täällä luetaan !

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Heti kun opin lukemaan. Eli ekalla. Akkaria kyllä oli tilattu sitä ennen jo parivuotta, mutta en osannut silloin lukea vielä, joten katselin vain kuvia.

Vierailija

Hävettää myöntää, mutta vasta joskus tokaluokkalaisena. En ollut edes selaillut akkareita aiemmin! Nyt niitä sitten luetaankin sen edestä...

Vierailija

Meille alettiin tilaamaan Akkaria vuonna 1999 jolloin olin 4v. Mulle lueettiin sitä silloin, mut ite luin vasta joskus ekaluokkalaisena ekan kerran (jos kuvien katselemista ei lasketa).

Vierailija

Kielo kirjoitti:Meille alettiin tilaamaan Akkaria vuonna 1999 jolloin olin 4v. Mulle lueettiin sitä silloin, mut ite luin vasta joskus e*****okkalaisena ekan kerran (jos kuvien katselemista ei lasketa).

Miks tohon tuli tähtiä?

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, jos katsotaan ihan silloin, kun itse olen alkanut kunnolla lukemaan niin 2000 numerosta 1 on tullut Aku Ankka, jolloin siis aloitin ihan kunnolla aktiivisen Akun lukemisen ja siitä sitten aloin muitakin Aku julkaisuja keräämään eli taskukirjoja jne.

Tuota ennen olen saattanut lukea tai katsoa, mutta ei voida puhua kunnolla aktiivisesta lukemisesta.

Vierailija

Muistan sen päivän, kun luin ensimmäisen kerran. Olin lukemassa Nalle Puh lehtäa ja yhtäkkiä tajusin, että mähän ymmärrän! Olin silloin noin viisivuotias ja kuusivuotiaana luin kohtalaisen sujuvasti ja todennäköisesti silloin luin ekat Akuni, koska kun 7v menin kouluun ja sain lukulahjan, silloin Aku oli jo tuttu minulle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat