Carl Barksin paras teos

Seuraa 
Liittynyt21.4.2012

mikä on Carl Barksin paras teos teidän mielestänne kertokaa vaan

Kommentit (14)

RetroAku
Seuraa 
Liittynyt25.5.2014

Kulmikkaat munat. Eipä juuri taida olla perusteluja mutta vain se ehkä, koska tämä oli juuri ensimmäinen kovakantinen kirja, jonka sain.

^Jääkiekko ei ole vain Suomelle tarkoitettu^
>Ankka, on tulevaisuuden ihme

AkuFani 359
Seuraa 
Liittynyt29.3.2014

Mielestäni Carl Barksin kaikki parhaa teokset on minä, Aku Ankka kirjassa.

Mutta paras kyllä on Aku Ankka etsii yksisarvista, toiseksi paras on Aku Ankka ja ovela Roope setä ja kolmanneksi paras on Aku Ankka ja kulmikkaat munat

-Kivisyömi
Seuraa 
Liittynyt8.8.2014

Sanokaapa yksikin Barksin huono tarina. Eivät taida olla kovin tiheässä kun ei ole vielä yksikään eteeni sattunut, mutta jos kerran parasta etsitään niin taitaa olla että Atomivakoojat kiilaa kärkeen.

 

Ganducka
Seuraa 
Liittynyt26.7.2014

Suosituin Barksin tarina näyttäisi olevan Kultainen kypärä. Oma suosikkini on Maailman toiseksi rikkain ankka. Ja kyllähän joitain huonoja tai tylsiä tarinoita Barksiltakin löytyy. Esimerkiksi Hullu kemisti, jossa Aku keksii uuden räjähdysaineen, Akumiitin.

Tässä on allekirjoitus. En keksinyt mitä kirjoittaa siihen.

Ruutitynnyri
Seuraa 
Liittynyt12.11.2012

Eniten pidän Barksin varhaisemmasta tuotannosta. Muun muassa Keväinen huviretki, Suurriistan jäljillä, Hullu kemisti, Luistelukilpailu ja Tietokilpailu kuuluvat suosikkieni joukkoon. Sitä kaikista parhainta on mahdoton valita.

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

KimmoP
Seuraa 
Liittynyt5.6.2014

Luen juuri Juhlasarjat 6:sta, ja heti ensimmäinen tarina Leirielämää oli kyllä todella hieno. Muutenkin nuo alkuaikojen (tuokin voidaan juuri ja juuri vielä lukea niihin) Barksit ovat kyllä loistavan humoristisia, sujuvia ja kekseliäitä. Uudemmat ovat toki omalla tavallaan loistavia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat