Jos pääsisit Ankkalinnaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos päääsisit ankkalinnaan mitä tekisit?

(Missä kävisit, ketä menesit tapaamaan?)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Menisin ensin Akun luokse, morjenstaisin ja tapaisin myös Ankanpojat, mentäs joukolla Iinekselle kahveelle, ja sen jälkeen koko lauma Roopelle.

Roope olisi suosioisella päällä ja hyppäisin rahojen sekaan ja pulikoisin siellä, ehkäpä jokin kolikko eksyy punttiin, jonka Roope muistoksi antaa.Ihailisin Roopen ensilanttia.

Seuraavaksi laumamme menisi Pellen luokse, joka juuri kehittänyt nopean masiinan, jossa tilaa, ja lentäisimme Mummo Ankan tiluksille,

potkaisin hiukan persiille Hansua, ja Mummo kestitsee ähkyyn asti..

Seuraavana päivänä kiertoa Ankkalinnassa.

Vierailija

Lähtisin Roopen luo keskustelemaan bisnes asioista ja sitten lähtisin Julle Ankanpään patsaan luo ottamaan "photoja".

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ensinnäkin kyllä ekana tulis kyllä semmonen, että uskomatonta ja ei tiedä mitä tehdä. Sit kyl haluisin tavata ainakin Akun, veljenpojat ja mahdollisesti Roopen. Mahdollisella tarkoitan sitä, että se Roopen tapaaminen ei onnistuisi ihan helposti, ja tällä ymmärtää kyllä mitä tarkoitan eihän Roope luota vieraisiin ja hänelle aika on rahaa ja turha tapaaminenhan veisi aikaa...

Ja haluaisin toki tutustua kaupunkiin eli nähtävyyksiin jne.

Vierailija

Menisin tapaamaan Akua ja ankanpoikia. Sitten mentäisiin rahasäiliölle Roopen luokse.Sitten saisin nähdä miten Karhukopla otetaan kiinni.

Vierailija

Ensinnäkin menisin Akulle juomaan kaakaota, pelaisin poikien kanssa Playstation 2:sta.

Sen jälkeen menisin Roopelle, keskustelisimme kaikista hänen vihollisistaan. Keksisin juuri Roopen mielestä sopivan varashälyttimen.

Sen jälkeen menisin Pellen luo. Keksisimme mitä ihmeellisimpiä aparaatteja

Kun matka jatkuu menisin Kaino-Vienolle(Mummolle), auttaisin Hansua töissä. Kun työt olisi tehty, pyytäisin kaakaota taas. Sen jälkeen en keksi enää minne menisin, kotiin sitten.

Vierailija

King Henkka kirjoitti:Ensinnäkin kyllä ekana tulis kyllä semmonen, että uskomatonta ja ei tiedä mitä tehdä. Sit kyl haluisin tavata ainakin Akun, veljenpojat ja mahdollisesti Roopen. Mahdollisella tarkoitan sitä, että se Roopen tapaaminen ei onnistuisi ihan helposti, ja tällä ymmärtää kyllä mitä tarkoitan eihän Roope luota vieraisiin ja hänelle aika on rahaa ja turha tapaaminenhan veisi aikaa...<br />

<br />

Ja haluaisin toki tutustua kaupunkiin eli nähtävyyksiin jne.

Taitaisin tehä samoin=)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat