aa:n oma minecraft server

Seuraa 
Liittynyt10.5.2013

Ajattelin että olisi mukava että AA:lla olisi oma minecraft server.Itselläni siihen ei ole aikaa, mutta toivottavasti jollain muulla on.Ajattelin että serveristä tulisi yhteityö survival eli rakentelisimme eri asioita maailmaan ja tulisi erilaisia yhteistyö tehtäviä yms...

Että semmosta.

Ps:jos näette linnanpoja
niin moikatkaa.

Kommentit (4)

PersofficialVEVO
Seuraa 
Liittynyt14.4.2014

Muohahahahahha! Mikä naurettava ajatus! Eikai! Etkai ole tosissasi? Mikä naurunaihe! Juissi poika tekee serverin! ( nimen omaan ei tee) Ja minäkään en sitä tee! Jos joku näkee SirKallu niin moikkaappa!

Yuk7on
Seuraa 
Liittynyt22.3.2012

mulla olis resursseja, taitoa ja aikaa, mutta ei tämmösellerupusivulle mitään

Palvelinta osoitteessa löy.ly ei löydy, koska DNS-haku epäonnistui. DNS on verkkopalvelu, joka kääntää sivuston nimen verkko-osoitteeksi. Virheen aiheuttaa yleensä internetyhteyden puuttuminen tai väärin määritetty verkko. Syynä voi olla myös DNS-palvelin, joka ei vastaa, tai palomuuri, joka estää tuotetta Google Chrome käyttämästä verkkoa.

Kriipperi10
Seuraa 
Liittynyt14.3.2014

Uh... Minecraft-servereitä on jo liikaa. Saat pelaajia ainoastaan, jos teet sitä vuoden parin ajan. Itsellä on oma serveriprojekti kesken, niin ei ole aikaa tälläiselle tusinapalvelimelle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat