Minni vai Iines?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli kumpi on parempi ja miksi? Musta Iines, koska se on elegantti, aikaansa seuraava ja tempperamenttinen! :D Minni on tylsä kiukuttelija joka vain nalkuttaa mikille. Sitä paitsi hiiret on muutenkin tylsempiä.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Tätä on kysytty aika monta kertaa, mutta kyl mä sanon, että Iines. Iineksellä on kivempia tarinota, kun taas Minnillä on tyhmiä :( ... Iines kyllä välillä huutaa todella helpolla Akulle, no kyllä melkein kaikki naiset... :) semmosii ne on

Vierailija

Jee, hyvä Iines!! ;) Onneks sillä on oma lehtikin. Mut ne Iines-pokkarit on jo vähän liikaa... :/ Ostin silti! Heh. Mutta olen aikas ihmeissäni, että eikö Minnillä oo enempää kannattajia? :o

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Edellä tulikin jo hyvin kommenttia ja olen itsekin monen muun tapaan Iineksen puolella. Ja ne Hannun ja Akun tappelut Iineksen suosiosta on usein ihan mukavaa luettavaa sinänsä. Iines toki ei ole aina täydellinen noissa suosio asioissa eli on välillä tavallaan epäreilu. Mutta Minni on ajaton ja ehkä voi tavallaan olla uskollisempi Mikille, kun ei kilpailijoitakaan ole, mutta en välitä läheskään niin paljon hiiristä ja ei ole Minnikään täydellinen näissä asioissa, mutta toki kukapa olisi täydellinen.. ;)

Vierailija

Sanonpa että Minni.Muuten en pidä melkeinpä kummastakaan, miestennielijöitä ovat.Minnissä on sitä tempramenttia, kuten Iineksessäkin, mutta Minni on viehättävämpi.Hän on kohtelias toisia miehiä kohtaan, kun Iines mätkii toisia ompelukerhon tätien avustuksella, joka on usein Akun pelastus lihaksikkaitten köriläitten selkäsaunalta.En ole edes nähnyt Minnin lepertelevän paljoakaan muitten tyyppien kanssa.Hän on uskollisempi Mikille, sillä Mikillä ei ole enempää kilpailijoita Minnin suosiossa, kun taas Hannu ja Aku tappelevat jo Iineksen kotiovella.Mutta Iines on sellainen miestennielijä että!...Pidän kyllä Iineksestä mutta hänen viehättyvyytensä katoaa Minnin rinnalla.

Vierailija

No onhan se noinkin. Pidän silti enemmän Iineksestä! :D Heh. Musta se Akun ja Hannun tappelu vaan kertoo siitä kuinka vetovoimainen Iines on. Ja loppujen lopuksi Iineshän tapailee muita miehiä aina vain työnmerkeissä (monessa tarinassa esim. toimittajana) ja silloin kun on välit poikki.

Vierailija

EHDOTTOMASTI IINES.se on paljon kivempi kun se melkein aina huutaa Akulle.Ja Iines on paljon tempperamenttisempi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat