Löysin varaston täydeltä vanhoja Ankkoja, minne myydä?

Seuraa 
Liittynyt17.5.2014

Terve kaikille!

Tuumailin tässä että onko vanhoilla Aku Ankoilla kuinka paljon kysyntää ja mikä olisi paras väylä myydä niitä? Missä internetissä saisi parhaiten myytyä, vai ostaako divarit mieluummin?

Pengoin komeroa ja vastaan tuli isoja siistejä niputettuja pinkkoja aku ankkoja 70luvulta, 80luvulta ja 90luvun alusta ('90-'92) ja olivat hyväkuntoisia. Lisäksi löytyi pari isoa pinkkaa (en tarkistanut oliko perättäisiä numeroita vai hajanumeroita) 50luvun alusta sekä 50luvun loppupuolelta (muistaakseni paljon oli ainakin vuosilta 1953-1957).
 Lisäksi 1983 vuodelta erittäin hyväkuntoisia kovakantisia jättisarjiskirjoja (esimerkiksi Aku Ankan  sulkahattu). Lisäksi oli iso pahvilaatikollinen vielä sekalaisia vanhoja Aku Ankka ja Roope-setä lehtiä ja vanhimmat oli 50luvun alusta. Muitakin 50-60 ja 70 luvun sarjiksia löytyi, en muista vaan millään mitä kaikkia, ainakin Ville Vallatonta ja Kivisiä ja Sorasia. Sekä iso laatikollinen vanhoja Aku Ankan taskukirjojakin oli ja mielestäni ne olivat ihan esimmäisiä Aku Ankan taskukirjan numeroita.

Onko tuollaisille minkäänlaista arvoa nykypäivänä? Osaako kukaan sanoa yhtikäs mitään asiasta? En ole vielä päässyt ajan kanssa käymään läpi mitä vuosikertoja ja numeroita on, mutta ajattelin alustavasti kysellä kun plerasin äkkiä huolimattomasti läpi.

Kommentit (3)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat