Carl Barksin kootut myynnissä

Seuraa 
Liittynyt18.5.2014

Tervehdys!

Myynnissä kolmenkymmenen kirjan setti (10 boxia) Carl Barksin koottuja eli koko sarja. Suurin osa kirjoista täysin lukemattomia, eli ostin ne aikanaan, mutta ovat sittemmin jääneet kirjahyllyyn pölyttymään (hinta oli jotain 1800-1900Eur) - kuten yhdestä kuvasta näkyy, en ole edes jaksanut laittaa kirjoja numerojärjestykseen vaan ovat siinä kokoonpanossa kun ne sain (niitähän toimitettiin jonkinlaisessa "järjestyksessä" varmaan sillä mentaliteetilla että kun leikkiin lähtee niin oli pakko ostaa kaikki). Kaksi ylimääräistä (niissä oli muistaakseni jotain ongelmia painojäljen kanssa?) pitäisin mielelläni itse muistona, kirjojen mukana tullut kolikko on valitettavasti muuttojen tiimoilta teillä tietymättömillä.

Yksi boxi on saanut pakkauksen/toimituksen yhteydessä vähän "siipeensä" - nr4, josta lähikuva (olen ymmärtänyt että muillakin sarjan ostaneilla on ollut samoja kokemuksia), mutta kirjat ovat muuten kunnossa (yhdessä läpinäkyvä tahra kirjan sivuprofiilissa, jonka huomaa jos tietää katsoa tarkemmin, eli juuri ko. boxi)).

Otin pari kuvaa, joita voi katsella täällä, latailen lisää jos tarvitaan (jos linkki näkyy kahteen kertaan, niin kannattaa kokeilla jälkimmäistä)
https://www.dropbox.com/sh/t0tu07du6z48h3x/AAAsJkY8Yh-djR5ob7ZOVidla?n=296257525

Hinta: 1150 Eur, toimituskulut päälle
Kirjat sijaitsevat Porvoossa, toimitustapa mielellään nouto niin ei tule lisäkuluja (maksutapa käteinen noudon yhteydessä), mutta muustakin voidaan sopia. En vaan kyllä tiedä miten näitä uskaltaa laittaa esim. postissa tulemaan?

-Veli
p. 050-4583267

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat