JOULUKALENTERI

Seuraa 
Liittynyt17.1.2014

Akkarin joulukalenteri

Kysymykset on hieman vaikeita, mitä mieltä olet?

Itse toivoisin ensi vuoden joulukalenteriin hieman helpomman aiheen.

Itse olet ehkä ratkaissut kaikki kysymykset Don Rosasta Daan Jippesiin, tai ehkä olet samassa tilanteessa kuin minäkin. Ei sillä ettei niitä oikeita vastauksia koskaan tule, vaan en vain ole aivan kärryillä näistä kaikista Aku Ankka-piirtäjistä!

-Ja halooo, voiko kukaan muka tietää niitä oikeita vastauksia joka luukkuun? Siihen en ainakaan itse pysty! Onnellista joulun odotusta kaikille Akkari-lehtien lukijoille, Akkarin taskukirjoja lukeville, muuten van Aku Ankka faneille, KAIKILLE!

 

stella macankka123

kommatkaa

 

Kommentit (7)

Lubu7
Seuraa 
Liittynyt26.10.2011

En nyt yritä kehuskella, mutta itse olen ainakin jokaiseen tähänastiseen luukkuun tiennyt oikean vastauksen. Omasta mielestäni turhan helpohkoja kysymyksiä. Ja vinkiksi muuten myös, että caps-lockkia/shiftiä ei kannata kättää otsikoissa eikä ylipäätänsä muutenkaa, paitsi alkukirjaimissa. Väärässä osiossakin näyttäisi olevan, eikä tästä välttämättä olisi kannattanut tehdä omaa topiciaan. Esim off-topicissa olisi voinut kysyä, tai joulu-topicissa. :)

Ankkuli
Seuraa 
Liittynyt13.12.2014
Luomi01

Minä tunnistan aina sarjan, ja käyn katsomassa kansioistani, kuka sen sarjan on piirtänyt.

minä tunnistan myös sarjan mutta en käy katsomassa lehdistäni kuitenkaan kuka sen on piirtänyt, vaan tunnistan sen heti muutenkin!

Mudcakelover
Seuraa 
Liittynyt17.1.2014

Ja tarkoitin kirjoittaessani '-Ja haloo, voiko kukaan muka tietää niitä oikeita vastauksia joka luukkun?' Siis sen kirjoittaessani tarkoitin sitä että voitko itse tietää ne vastaukset tuosta vaan, ilman mitään apukeinoja (esim. Aku Ankka kansioita. .nje. .):} ×smile×☆

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat